Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ανακοινώθηκε, προπονείται και παίζει ο Ντε λα Φουέντε!

Κόνραντ ντε λα Φουέντε
olympiacos.org

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του Κόνραντ ντε λα Φουέντε ο οποίος πιάνει δουλειά και σύμφωνα με τον Κορμπεράν μπορεί να παίξει αμέσως!

Παίκτης του Ολυμπιακού και επισήμως είναι ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε από το Σάββατο (13/8) καθώς οι πρωταθλητές της Super League ανακοίνωσαν την απόκτηση του παίκτη με ετήσιο δανεισμό από τη Μαρσέιγ.

Ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά και υπέγραψε την Παρασκευή (12/8) το συμβόλαιό του. Ένα συμβόλαιο που προβλέπει δανεισμό ενός έτους και απόκτησή του για 3 χρόνια με κανονική μεταγραφή αν ικανοποιηθεί ο Ολυμπιακός και πληρώσει 4 εκατ.ευρώ στους Μασσαλούς.

Τι λέει ο Κορμπεράν για την ετοιμότητα του 21χρονου εξτρέμ

Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι ο άνθρωπος που επέμεινε στην απόκτηση του Ντε λα Φουέντε αφού τον γνωρίζει καλά και μάλιστα θεωρεί ότι ο παίκτης δεν χρειάζεται περίοδο προσαρμογής ούτε να προετοιμαστεί.

Όπως έλεγε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο 39χρονος τεχνικός, ο Κόνραντ είναι σε θέση να μπει και να παίξει άμεσα. Και παρότι δεν δηλώθηκε, λόγω γραφειοκρατίας, στην αρχική ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, εκτιμάται ότι θα είναι η μία από τις δύο αλλαγές που θα κάνει ο Κορμπεράν ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα του 1ου ματς στην Κύπρο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News