Ολυμπιακός: «Σεπτέμβρη αναλαμβάνει ο Φουρνιέ μαζί με Καρεμπέ»

Ζουλιέν Φουρνιέ

Γαλλο-βελγικη αποκάλυψη του Σάσα Ταβολιέρι σύμφωνα με την οποία ο Ζουλιέν Φουρνιέ αναλαμβάνει τον Σεπτέμβριο ως τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό με αθλητικό διευθυντή τον Κριστιάν Καρεμπέ

Μια σπουδαία αποκάλυψη, αν μάλιστα επιβεβαιωθεί, έγινε το Σάββατο (13/8) από δημοσιογράφο ονόματι, Σάσα Ταβολιέρι, που δραστηριοποιείται σε Βέλγιο (Λιέγη) και Γαλλία (Παρίσι). Σύμφωνα με αυτή τον Σεπτέμβριο αναλαμβάνει οριστικά το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό ο Ζουλιέν Φουρνιέ.

Σύμφωνα πάντα με το ποστάρισμα στο twitter που έκανε ο Σάσα Ταβολιέρι, μαζί με τον Φουρνιέ θα εργαστεί ο Κριστιάν Καρεμπέ ως αθλητικός διευθυντής. Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει η πληροφορία σχετικά με τις συζητήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιράνθρωπο με το σημαντικό βιογραφικό. Ωστόσο ουδέποτε υπήρξε κάτι τόσο σαφές.

Ουδέποτε επίσης υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση (ούτε διάψευση υπήρξε βέβαια κι αυτό επίσης κάτι λέει…) από πλευράς Ολυμπιακού ή άλλου. Όμως ήταν ξεκάθαρο ότι όλη αυτή η φημολογία / πληροφορία είχε βάση.

Η τεράστια πείρα του Φουρνιέ στη Νις όπου έκανε (σχεδόν) τα πάντα!

Έχοντας εργαστεί από το 2011 μέχρι και τις 6 του περασμένου Ιούλη στη Νις ως εκτελεστικός διευθυντής και διευθυντής ποδοσφαίρου ο Φουρνιέ έχει τη γνώση και το δίκτυο να κάνει πράγματα που ζητάει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός.  Η αναζήτηση ταλέντων και η πραγματοποίηση μεταγραφών σε συνεργασία με ένα δίκτυο σκάουτινγκ είναι το βασικό ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους που θέλουν να μειώσουν όσο περισσότερο γίνεται τις πιθανότητες αστοχιών.

Εντελώς είναι αδύνατο να μειωθούν, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να περιοριστεί σημαντικά η συχνότητα των αστοχιών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News