Παρί Σεν Ζερμέν - Μονπελιέ: Μαγεία Νεϊμάρ και show των Παριζιάνων

Η Παρί δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Μονπελιέ και επικράτησε με 5-2, με τον Νεϊμάρ να σκοράρει δύο τέρματα.
H Παρί Σεν Ζερμέν έκανε πάρτι απέναντι στην Μονπελιέ και πήρε τη νίκη με 5-2 συνεχίζοντας έτσι από εκεί που σταμάτησε στην πρώτη αγωνιστική, με τον Νεϊμάρ να δείχνει σεληνιασμένος στη νέα σεζόν.
Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα, με την τριάδα Μέσι – Νεϊμάρ – Εμπαπέ που ξεκίνησαν βασικοί, να κρύβει την μπάλα. Η άμυνα των φιλοξενούμενων άντεχε πάντως και κρατούσε με κάποιο τρόπο το μηδέν.
Στο 23′ ο Κιλιάν Εμπαπέ έχασε πέναλτι στερώντας από την ομάδα του να πάρει κεφάλι στο σκορ, κάτι που έγινε λίγο μετά, όταν ο Σάκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Τέσσερα λεπτά μετά η Παρί κέρδισε πέναλτι, με τον Νεϊμάρ αυτή τη φορά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 2-0.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι έκαναν τρία τα τέρματά τους, με τον Νεϊμάρ να σκοράρει και πάλι με ωραία ενέργεια.
Στο 69′ ο Κιλιάν Εμπαπέ κατάφερε να βάλει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.
Ο νεοαποκτηθείς Ρενάτο Σάντσες σκόραρε και αυτός για το 5-1, ενώ το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Τσάτο στις καθυστερήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των κατόχων διαρκείας για εισιτήρια του Final 4
- Ανακοίνωση της EuroLeague: Τι ισχύει για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια του Final Four
- ΠΑΟΚ: Οριστικά από μέσα Ιούλη στο Champions League αν τερματίσει δεύτερος - Οι πιθανοί αντίπαλοι
- Ολυμπιακός: Αυτά χρειάζεται για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ
- Μπόλντουιν: «Προφανώς μεγαλύτερη απειλή ο Ολυμπιακός - Θέλω να ακούσω άντε γ@@@@@ από τους Παναθηναϊκούς»
