Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η διάψευση του Μπερνάρντ που σκόρπισε... πράσινα χαμόγελα!

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Μπερνάρντ ξεκαθάρισε πως τα σενάρια που τον εμπλέκουν με την Κορίνθιανς είναι fake news, με τον δρόμο να παραμένει ανοιχτός για τον Παναθηναϊκό.

Στην άμεση διάψευση των σεναρίων που εμπλέκουν το όνομά του με την Κορίνθιανς προχώρησε ο Μπερνάρντ, κάτι που σημαίνει πως ο δρόμος παραμένει ορθάνοιχτος για τον Παναθηναϊκό.

Έτσι η απόκτησή του ίσως γίνεται πιο εύκολη, καθώς οι «πράσινοι» θα έχουν έναν αντίπαλο λιγότερο στην προσπάθεια απόκτησης του 29χρονου.

Συγκεκριμένα ο Μπερνάρντ έγραψε στα socila media: «Από σεβασμό στους οπαδούς της Κορίνθιανς που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Βραζιλία, αυτό που αναφέρεται είναι fake news και δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή με το κλαμπ για τη μεταγραφή μου».

Η περίπτωση του 29χρονου φυσικά και δεν είναι εύκολη, καθώς μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή με μεγάλες παραστάσεις και πολύ υψηλό κασέ, καθώς αγγίζουν τα 2.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Πάντως η θέληση υπάρχει από πλευράς Παναθηναϊκού και από την στιγμή που ο ίδιος ξεκαθάρισε τα πράγματα, μόνο ευχάριστα είναι τα νέα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News