ΠΑΟΚ: Τι μπορεί να φέρει η παρουσία Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη

Ο Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και το θέμα συζήτησης δεν είναι άλλο από τα όσα θα προκύψουν από τις δια ζώσεις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν

Η πληροφορία που ήθελε τον Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώθηκε από μια σειρά πηγών και το γεγονός αυτό μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκεται, συγκεκριμένα, στην Χαλκιδική, στο «ησυχαστήριό» του, το οποίο και επισκέφτηκε και πέρυσι, περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει μια σειρά επαφών με τα στελέχη των επιχειρήσεών του και φυσικά με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, τόσο εκείνους που απαρτίζουν το διοικητικό κομμάτι, όσο και εκείνους που έχουν επωμιστεί το αγωνιστικό τμήμα.

Η σιγή ασυρμάτου μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι

Από τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι μέχρι τώρα, επικρατεί μια… εκκωφαντική ησυχία στον ΠΑΟΚ, σε κάθε επίπεδο. Στο κομμάτι των μεταγραφών, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δείχνει να έχει κάνει ένα βήμα πίσω και να έχει αφήσει τις όποιες υποθέσεις «συντηρούσε». Είναι χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες ημέρες δεν έχει προκύψει το παραμικρό δημοσίευμα που να αφορά πρόταση, ενδιαφέρον, ενόχληση, ερώτηση ή κάτι σχετικό με μεταγραφική κινητικότητα, και να συνδέεται με τον ΠΑΟΚ.

Το αν αυτό θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες, δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει, όμως κάτι τέτοιο δεν προκύψει από μια πρώτη προσπάθεια καταγραφής των δεδομένων. Ο ΠΑΟΚ (δεν) κινείται βάσει των αποφάσεων που έχουν παρθεί, την ώρα που τα μέτωπα των πωλήσεων είναι ανοικτά, και κυρίως οι υποθέσεις που αφορούν κατά πρώτο λόγο τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και ακολούθως τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News