Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης έδειξε τον δρόμο για τον Αλεξανδρόπουλο

Η Ελλάς Βερόνα φέρεται διατεθειμένη να επανέρθει για τον Αλεξανδρόπουλο, όμως η στάση του Παναθηναϊκού έχει προδιαγραφεί.

Το πρώτο «όχι» του Παναθηναϊκού για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, δεν έχει πτοήσει την Ελλάς Βερόνα. Γιατί σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, θα επανέρθει με νεότερη πρόταση για τον διεθνή αμυντικό χαφ, που θα υπερβαίνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, η απόπειρα της ιταλικής ομάδας μοιάζει καταδικασμένη. Διότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοπό να πουλήσει τον Αλεξανδρόπουλο και το κατέστησε σαφές στη Βερόνα. Πόσο μάλλον για ένα ποσό που θεωρεί ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του.

Άλλωστε, το Τριφύλλι απέδειξε πως διαχειρίζεται τους ταλαντούχους Έλληνες του και στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη. Όταν τον Ιανουάριο η Σάρλοτ FC πρόσφερε 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε αμέσως, αφού υπολογίζει στον νεαρό στράικερ.

Παρόμοια είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον πιστεύει, η διοίκηση έχει επενδύσει στο ταλέντο του, συνεπώς ο παίκτης δεν πωλείται…

Στο μεταξύ, είναι αμφίβολο εάν ο Αλεξανδρόπουλος θα αποδεχόταν την πρόταση της Ελλάς Βερόνα. Η Serie A αυτή την εποχή δεν φαντάζει εξίσου ελκυστική με την Premier League ή την Primera Division και ειδικά όταν δεν πρόκειται για πρωτοκλασάτη ομάδα.

Ο διεθνής αμυντικός χαφ ονειρεύεται να παίξει στο εξωτερικό, αλλά στην πρώτη ταχύτητα και όχι στην ουρά. Ο Παναθηναϊκός ο οποίος επανέρχεται στο πραγματικό μέγεθος και η Εθνική Ελλάδας, θα ανεβάσουν την αξία του Αλεξανδρόπουλου και θα του ανοίξουν υψηλότερες πόρτες από της Ελλάς Βερόνα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News