Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γιατί καθυστερεί να κλείσει ο Μπερνάρντ

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Μπερνάρντ Ντουάρτε, όμως οι ανακοινώσεις αργούν. Το Sportday.gr εξηγεί γιατί…

Μετά τη γνωστοποίηση της προφορικής συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Μπερνάρντ Ντουάρτε, επικρατεί προσμονή για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο κόσμος του Τριφυλλιού κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα και περιμένει την ανακοίνωση για να ντυθεί στα πράσινα ο 29χρονος άσος.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται, είναι λογικό να προκαλεί από ανυπομονησία, μέχρι αμφιβολίες. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε συναλλαγή, υπάρχει πλήθος λεπτομερειών που πρέπει να διευθετηθούν και συχνά, απαιτείται περισσότερος χρόνος για τα διαδικαστικά, παρά για την καθαυτό συμφωνία.

Το κομμάτι της διαπραγμάτευσης που αφορά τον Παναθηναϊκό, έχει ουσιαστικά τελειώσει. Η διοίκηση έχει συμφωνήσει με τον Μπερνάρντ στους όρους της συνεργασίας τους και τα συμβόλαια έχουν συνταχθεί. Το μόνο που λείπει για να τεθούν σε ισχύ, είναι οι υπογραφές.

Ουσιαστικά, αυτό που εκκρεμεί είναι η λύση του συμβολαίου του Μπερνάρντ με τη Σάρζα. Οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού έχουν συνεχείς επαφές με τα στελέχη της ομάδας των Εμιράτων, προκειμένου να καταλήξουν σε συμβιβασμό για το «διαζύγιο».

Ναι μεν η βούληση για τη λύση του συμβολαίου είναι κοινή ανάμεσα σε Μπερνάρντ και Σάρζα, όμως οι όροι τελούν αντικείμενο διαβούλευσης. Η κάθε πλευρά προσπαθεί να αποκομίσει τα μεγαλύτερα οφέλη και κυρίως, εκεί οφείλεται η βραδύτητα. Πάντως, αργά ή γρήγορα, ο Μπερνάρντ θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News