Παναθηναϊκός μεταγραφή: Η πρώτη «αραβική» αναφορά ότι φεύγει ο Μπερνάρντ

Ο Γάλλος προπονητής Μισέλ Πρεντόμ, έδιωξε… τον Μπερνάρντ Ντουάρτε από τη Σάρζα, τονίζοντας ότι πρέπει να αντικατασταθεί.

Μέχρι σήμερα οι πληροφορίες για την υπόθεση του Μπερνάρντ Ντουάρτε, προκύπτουν κυρίως από την Ελλάδα. Από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου αγωνίζεται η Σάρζα, τηρείται σιγή και δεν «διαρρέει» το παραμικρό.

Πρόκειται για μία παράμετρο που δυσκολεύει τη συλλογή στοιχείων για τη μεταγραφή, αφού η εκκρεμότητα αφορά τον Μπερνάρντ και τη Σάρζα. Εν προκειμένω, τις συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του, ώστε ο Βραζιλιάνος να έρθει έπειτα στην Αθήνα και να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη επώνυμη εκτίμηση ότι ο Μπερνάρντ θα φύγει από τα Εμιράτα, προέρχεται από έναν Ευρωπαίο που κινείται στη Μέση Ανατολή: τον Μισέλ Πρεντόμ. Ο Γάλλος προπονητής ασχολείται κυρίως με δουλειές στις αραβικές χώρες και έχει πληροφόρηση από αρκετές «πηγές».

Ο Πρεντόμ σχολίασε στο Twitter την απόκτηση του Πάκο Αλκάθερ από τη Σάτζα. Στο ίδιο tweet, o Γάλλος τόνισε πως ο προπονητής της ομάδας, Κόσμιν Κόντρα, έχει ανάγκη από έναν παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μπερνάρντ.

Ο Πρεντόμ δεν αποκάλυψε τον επόμενο προορισμό του 29χρονου μεσοεπιθετικού, όμως τον… τελείωσε από τη Σάρζα. Το οποίο είναι που έχει σημασία για το Τριφύλλι.

Όσο για το που βρίσκεται τώρα ο Μπερνάρντ; Η Σάρζα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Αυστρία και επέστρεψε στη βάση της στα ΗΑΕ, με τον Βραζιλιάνο να μην δηλώνεται ως απόντας. Τουλάχιστον, με την επίσημη ενημέρωση…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News