ΠΑΟΚ: Η ομάδα γυναικών νίκησε τη Σουόνσι και φουλάρει για Champions League!
Η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ επικράτησε της Σουόσι με 2-0 στον ημιτελικού του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στη μεγάλη διοργάνωση
Η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ Morris επικράτησε της Σουόνσι με 2-0 σε αναμέτρηση που έγινε στην Κατερίνη, στον πρώτο ημιτελικό του Round 1 του UEFA Women’s Champions League και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα της αναμέτρησης Ρέιντζερς – Φερεντβάρος με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε μεγάλη πρωταγωνίστρια την Βλασοπούλου, η οποία βρήκε δίχτυα στο 16′ και στο 70′ και έχασε μοναδική ευκαιρία στο 87′ να συνδυάσει το ντεμπούτο της στον ΠΑΟΚ με χατ – τρικ, αστοχώντας σε τετ-α-τετ. Ο ΠΑΟΚ Morris θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής (21/8, 16:30) στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, μια εκ των Ρέιντζερς και Φερεντσβάρος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαζίτζι
- ΑΕΚ-Ρίτας 86-92: «Έβγαλε» τα μάτια της κι έχασε δική της κούπα!
- Πλέι άουτ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε-θρίλερ
- Μυστακίδης: Εδώ θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
- Τσέριν: «Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ»
