Ολυμπιακός Μεταγραφές: Free... Retsos

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αναμένεται τις προσεχείς ώρες να αποδεσμευθεί από την Ελλάς Βερόνα με την οποία έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα και να αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό
Στην τελική ευθεία μπαίνει πια η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στον Ολυμπιακό πέντε χρόνια μετά την εντυπωσιακή πώλησή του στη Μπάγερ Λεβερκούζεν με ποσό που ξεπέρασε συνολικά τα 20 εκατ.ευρώ.
Ο 24χρονος στόπερ που ανήκει στην Ελλάς Βερόνα όπου και μετακόμισε τον περασμένο Γενάρη είναι σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με την ιταλική ομάδα και άφιξης στον Πειραιά ως ελεύθερος. Ο Ρέτσος δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο με τους Ιταλούς ωστόσο και οι δύο πλευρές αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.
Έτσι εντός των επομένων ωρών θα λύσει το συμβόλαιό του με τη Βερόνα και θα έρθει στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά της επιστροφής στον αγαπημένο του Ολυμπιακό καθώς «γεννήθηκε» παικτικά στην ακαδημία του στο Ρέντη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ετοιμάσει 3ετές συμβόλαιο στον Παναγιώτη σ’ αυτή την επιστροφή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Κόκκινη-μαρς χάρισε στον Καλάμπρια ο... ελίτ Λάμπρεχτς
- Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
- Λουτσέσκου: «Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ροτέισον, δεν είναι εύκολο να χάνεις Μεϊτέ και Κωνσταντέλια»
- ΟΦΗ: Η πρώτη ομάδα εκτός Big-4 που νίκησε τον Λεβαδειακό!
