ΠΑΟΚ: Είπε «όχι» σε πρόταση για τον Εσίτι

Οι λόγοι της συγκεκριμένης απόφασης και η επόμενη μέρα

Αρνητικά απάντησε ο ΠΑΟΚ σε πρόταση που έφτασε στα γραφεία της Τούμπας για τον Άντερσον Εσίτι, και οι λόγοι της συγκεκριμένης απάντησης δεν ήταν τόσο οικονομικοί. Πριν από σχεδόν δυο εβδομάδες, η Αλ Αΐν κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ για λογαριασμό του Νιγηριανού μέσου. Ήταν πρόταση ετήσιου δανεισμού, με την ομάδα του Κατάρ να πληρώνει 700.000 Ευρώ ως «ενοίκιο» και να καλύπτει στο 100% το συμβόλαιο του Εσίτι με τους κυπελλούχους, ύψους 850.000 ευρώ.

Τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης κρίθηκαν αρκετά ικανοποιητικά, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, η απάντηση ήταν αρνητική. Με βάση τις σκέψεις που έχει κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Εσίτι λογίζεται ως κομμάτι του βασικού κορμού, κυρίως λόγω του τραυματισμού του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Αν η ομάδα του Κατάρ επανέλθει, και οι αγωνιστικές ισορροπίες στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ είναι διαφορετικές, η απάντηση του ΠΑΟΚ ίσως να είναι διαφορετική, αν και τότε είναι πιθανό ο ΠΑΟΚ να μπει στη διαδικασία να βάλει και ρήτρα αγοράς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News