ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τσιγγάρας έφερε πρόταση από την Τουλούζ και άναψε φωτιές

EUROKINISSI

Η Τουλούζ κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Χάρη Τσιγγάρα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπαίνει σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι με έναν παίκτη που δεν είναι βασικός αλλά είναι υπεραπαραίτητος

Από άλλου την περίμενε (Κούρτιτς, Αογκούστο) και από αλλού του ήρθε (Τσιγγάρας). Ο ΠΑΟΚ έχει στα γραφεία του επίσημη πρόταση από την Τουλούζ για λογαριασμό του Χάρη Τσιγγάρα και οι ασπρόμαυροι καλούνται να πάρουν άμεσα μια σημαντική απόφαση.

Ο Χαρης Τσιγγάρας ήταν ένας κομβικό ποδοσφαιριστής της περασμένης σεζόν. Η ενεργοποίησή του μετά από τις τρεις διαδοχικές ήττες λίγο πριν τα μισά της κανονικής διάρκειας της Super League αποτέλεσε μέσος του «σωσιβίου» του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και της συνολικής προσπάθειεας που έκανε ο «Δικέφαλος του Βορρά» για να μην τον πάρει από κάτω.

Έχοντας πριν από λίγες ημέρες κλείσει τα 22 του χρόνια, ο Χάρης Τσιγγάρας δεν έχει ακόμα πάρει χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, αρχικά από επιλογή του προπονητή και ακολούθως λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Ο ΠΑΟΚ το σκέφτεται για Τσιγγάρα

Αυτό που απορρέει ως πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ στην πρόταση της Τουλούζ για τον Τσιγγάρα είναι πως οι «ασπρόμαυροι» την έχουν βάλει στο τραπέζι και σκέφτονται το τι θα πράξουν. Η πιο σημαντική απόφαση δεν είναι το αν θα την αποδεχθούν αλλά το τι θα κάνουν σε περίπτωση αποδοχής της. Μπορεί ο Τσιγγάρας να λογίζεται ως μέρος του ροτέισον αλλά η μη αντικατάστασή του σε περίπτωση παραχώρησής του θα ήταν μια κίνηση χωρίς λογική.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News