ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τσιγγάρας οδεύει προς Τουλούζ και δεν θα αντικατασταθεί

EUROKINISSI

Οι πρώτες πληροφορίες για τον χειρισμό της υπόθεσης Τσιγγάρα αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θα αποδεχθεί την πρόταση δανεισμού του 23χρονου μέσου και παράλληλα δε θα κινηθεί για προσθήκη

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αποδεχθεί την πρόταση της Τουλούζ για τον δανεισμό του Χάρη Τσιγγάρα για ένα χρόνο. Το κουβάρι της υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η Γαλλική ομάδα κατέθεσε πρόταση για την αγορά του 23χρονου αμυντικού μέσου, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να αντιπροτείνει δανεισμό με οψιόν αγοράς (μη υποχρεωτική), πρόταση που βρίσκει σύμφωνη την Γαλλική ομάδα.

Ο Λουτσέσκου είπε την τελευταία κουβέντα

Ο Χάρης Τσιγγάρας άκουσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του λέει πως δεν θα έφερνε αντίρρηση σε αποχώρηση του πρώτου από το ρόστερ, σε περίπτωση που ερχόταν πρόταση. Η πρόταση ήρθε και ο Ρουμάνος τεχνικός μετέφερε στους διοικούντες αυτό που είχε αναφέρει και στον ποδοσφαιριστή. Η επόμενη συζήτηση αφορούσε το αν θα γίνει κίνηση για αντικατάσταση του Τσιγγάρα, καθώς μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι καλυμμένος ποσοτικά – ειδικά από τη στιγμή που έμεινε πολύ νωρίς εκτός Ευρώπης – αλλά στο ρόστερ δεν υπάρχει άλλος παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Τσιγγάρα.

Θα παραμείνει με τους υπάρχοντες

Οι πληροφορίες που αφορούν τα όσα συζητήθηκαν στα γραφεία της Μικράς Ασίας αναφέρουν πως η πόρτα της εισόδου δε θα ανοίξει. Ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί με τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν και παραμένουν στο ρόστερ. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό; Η λογική λέει πως ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πορεύονται με δεδομένο πως η πόρτα της εξόδου για Κούρτιτς και Αουγκούστο έχει κλείσει. Βέβαια, πολλές φορές τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη όταν μιλάμε για μεταγραφές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News