Premier League: Ήττα 2-1 με ανατροπή για την Τσέλσι από τη Σαουθάμπτον

Νέα απώλεια βαθμών για την Τσέλσι με ήττα στο Σαουθάμπτον, αν και προηγήθηκε στο σκορ.
Το σχετικά γρήγορο γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Τσέλσι τη νίκη στο St Mary’s επί της Σαουθάμπτον. Οι πάντα σκληροτράχηλοι «Άγιοι» του Ραλφ Χαζενχούτλ, γύρισαν το ματς με τον Λαβιά στο 28’ και τον Άρμστρονγκ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και απείλησαν και με τρίτο γκολ τους «μπλε».
Ο Αυστριακός κόουτς έστησε έξυπνα την ομάδα του, κόβοντας τους διαδρόμους για την εστία του Μπαζούνου και σταδικά η Τσέλσι ξέμεινε από ιδέες.
Στα άλλα παιχνίδια της Premier League, η Πάλας με τον Ζαχά να επιστρέφει και να σκοράρει στο 58’, ισοφαρίστηκε στο 88′ από τον Γουισά και έμεινε στο 1-1 με την Μπρέντφορντ και η Φούλαμ υποχρέωσε την Μπράιτον στην πρώτη της φετινή ήττα με 2-1 (48’ Μίτροβιτς, 55’ αυτ. Ντανκ – 60’ πεν. ΜακΆλιστερ). Στο Λιντς, η Έβερτον προηγήθηκε με τον Γκόρντον στο 17′, αλλά ο Κολομβιανός Σινιστέρα ισοφάρισε στο 55′ για το τελικό 1-1.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
