Νέα Τούμπα: Ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του τα τρία σχέδια που θα τεθούν προς συζήτηση

EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέλαβε την Τετάρτη (31/8) το masterplan και τα 3 προσχέδια για τη νέα Τούμπα από τις εταιρίες Salfo και Populous

Η 31η Αυγούστου ήταν η καταλυτική ημερομηνία που είχε δοθεί στις εταιρίες Salfo και Populous για να παραδώσουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το masterplan και τα 3 προσχέδια για τη νέα Τούμπα. Οι εταιρίες τήρησαν το χρονοδιάγραμμα, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν στα χέρια τους έναν φάκελο 340 σελίδων που αφορά το masterplan και έναν δεύτερο 150 σελίδων με το bussinessplan.

Οι δυο ανάδοχες εταιρίες έβαλαν τα δυνατά τους και παρέδωσαν τον συγκεκριμένο όγκο δουλειάς μέσα σε 70 ημέρες, γεγονός που έφερε μεγάλη ικανοποίηση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ειδικά από τη στιγμή που η πρώτη εικόνα των δυο φακέλων είναι εντυπωσιακή αναφορά με τις λεπτομέρειες που έχουν καταγραφεί και τον τρόπο παρουσίασης όλων των σχεδίων.

Την επόμενη εβδομάδα η πρώτη παρουσίαση

Το επόμενο βήμα δεν είναι άλλο από την παρουσία των τριών σχεδίων της νέας Τούμπας και την έναρξη της συζήτησης για αυτό που θα επιλεγεί. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως οι «ασπρόμαυροι» δεν θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας για την επιλογή του σχεδίου, αλλά περισσότερο σε μια δημόσια διαβούλευση, ώστε πριν παρθεί η τελική απόφαση, να έχουν ακουστεί και καταγραφεί όλες οι απόψεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News