Άρης: Απέρριψε πρόταση 1,5 εκατ. από Σαουδική Αραβία για Μπράμπετς

Eurokinissi
H Etiffaq Saudi κατέθεσε προσφορά ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Τσέχο στόπερ αλλά η διοίκηση του Άρη έκλεισε την πόρτα στους Σαουδάραβες
Μετά την αρνητική απάντηση στην πρόταση της Κυπριακής Ομόνοιας για την πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι, η ΠΑΕ Άρης απέρριψε ανάλογη πρόταση και από τη Σαουδική Αραβία για τον Γιακούμπ Μπράμπετς.
H Etiffaq Saudi Club κατέθεσε προσφορά ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για τον Τσέχο, ωστόσο η ΠΑΕ Άρης έκλεισε γρήγορα την υπόθεση.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης έχει σημαντικά παιχνίδια μπροστά του και ενδεχόμενη πώληση θα διατάρασσε την ισορροπία της ομάδας. Παράλληλα δεν θα μπορούσε να βρει άμεσα αξιόπιστο στόπερ, ενώ ο Ενκουλού ακόμη δεν έχει παίξει ούτε ένα παιχνίδι και θα έπρεπε να πάρει φανέλα βασικού δίπλα στον Φαμπιάνο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- ΠΑΟΚ: Μεγάλη... φλυαρία για Κωνσταντέλια
- Λιβάι Γκαρσία: «Αν στο μέλλον επέστρεφα στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ» - Η πληγή που άνοιξε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Ο Κοτσόλης στο Βελιγράδι για τον Ούγκρεσιτς της Παρτίζαν»
