ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Προχωράνε για την επόμενη μέρα

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα για την ομάδα της Αθήνας με την αλλαγή σκυτάλης να είναι προ των πυλών και την ΕΕΑ να δίνει το στίγμα

Σε φάση αλλαγής εξακολουθεί να βρίσκεται η Καλλιθέα, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να δίνει στη δημοσιότητα το όνομα του υποψήφιου επενδυτή. Ο Άντριου Μπάρογουεϊ είναι ο άνθρωπος που θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, του Αθηναϊκού συλλόγου με τις επόμενες μέρες να είναι καθοριστικές.    

Τα νεότερα στη συγκεκριμένη υπόθεση θα έρθουν από βδομάδα, με τη διοίκηση της ομάδας να μαζεύει τα απαραίτητα έγγραφα για να κατατεθεί ο φάκελος στην ΕΕΑ και να δοθεί το οκ για να προχωρήσει η μεταβίβαση. Μια συμφωνία που θα ενισχύσει το πρεστίζ της Καλλιθέας, και θα της δώσει ώθηση για το πρωτάθλημα που έρχεται.

Από κει και πέρα στα υπόλοιπα αγωνιστικά ο Λεωνίδας Βόκολος είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας, με τις μεταγραφικές κινήσεις και τις ανανεώσεις να γίνονται βάσει του πλάνου που έχει εκπονηθεί και ακολουθείται.          

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News