Ολυμπιακός Μεταγραφές: Στο Καραϊσκάκη με κόσμο η παρουσίαση Μαρσέλο!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την ξεχωριστή υποδοχή και παρουσίαση της μεταγραφής του Μαρσέλο
Μια ξεχωριστή μίνι φιέστα για έναν πολύ ξεχωριστό παγκόσμιας εμβέλειας ποδοσφαιριστή. Αυτό σχεδίασε και θα υλοποιήσει την Δευτέρα (4/9) η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Μαρσέλο.
Όπως ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές της Super League, ο κόσμος της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να πάει στο Γ.Καραϊσκάκης για να καλωσορίσει όπως αρμόζει σε έναν παγκόσμιο ποδοσφαιρικό αστέρα. Ιδού η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο (5/9) στις 21:00. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου από τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Το Θέατρο των Ονείρων του Ολυμπιακού: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε το νέο Καραϊσκάκη
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι στιγμές που λύγισε από συγκίνηση
- Ολυμπιακός: Τι ισχύει με τον Ζότα Σίλβα
- Μαρινάκης: «Στείλαμε στην κυβέρνηση επιστολή για τη ρύθμιση του ύψους, δεν καταλαβαίνω γιατί έχει καθυστερήσει»
- Γιάννης Μώραλης: «Είναι μία πρόταση που δεν ζητάει τίποτε από το ελληνικό κράτος, ούτε ένα ευρώ»
