Μαρσέλο: «Γκρεμίστηκε» το Καραϊσκάκη για το θρύλο του Θρύλου!

Μαρσέλο παρουσίαση
eurokinissi

25.000 φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν τον τεράστιο Μαρσέλο στον Πειραιά σε μια παρουσίαση που έμεινε στην ιστορία – Δάκρυσε συγκινημένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ήταν απίθανο. Ήταν μοναδικό. Ήταν ανεπανάληπτο. Πιθανότατα ούτε και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περίμεναν αυτό που συνέβη στο Γ.Καραϊσκάκης στην υποδοχή και παρουσίαση του παγκόσμιου Μαρσέλο που παρακολουθήσατε LIVE από το sportday.gr. Κι αυτό γιατί πάνω από 20.000 κόσμου βρέθηκαν στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου και γι’ αυτό ανάγκασαν τους υπεύθυνους του συλλόγου και φυσικά της διοίκησης του γηπέδου να ανοίξουν κι άλλες θύρες απ’ αυτές που αρχικά είχαν προβλεφθεί! Με λίγα λόγια, η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες, δείγμα του πόσο έχει «τρελάνει» τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Έφτασε με την οικογένεια και πήγε στα αποδυτήρια

Ο Μαρσέλο έφτασε με VAN στο Γ.Καραϊσκάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Στο Γ.Καραϊσκάκης τον υποδέχθηκε, όπως και στο Ελ.Βενιζέλος, ο Κριστιάν Καρεμπέ που τον οδήγησε στο εσωτερικό του γηπέδου και αρχικά τα αποδυτήρια. Εκεί βρήκε κρεμασμένη τη φανέλα του με το Νο12 δίπλα σ’ εκείνη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Την πήρε και πόζαρε περήφανα δείχνοντας να απολαμβάνει αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Την ίδια στιγμή ακούγονταν οι φωνές του κόσμου που είχαν σχεδόν γεμίσει τις κερκίδες λες και επρόκειτο να γίνει κάποιο σημαντικό επίσημο ματς. Στα μάτριξ υπήρχε φωτογραφία του Μαρσέλο και η λέξη «welcome», δηλαδή καλώς ήρθες.

Η συνάντηση και η κουβέντα με Μαρινάκη

Στον αγωνιστικό χώρο είχαν παραταχθεί όλες οι κούπες που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός ενώ στους φωτεινούς πίνακες άρχισε να παίζει ένα βίντεο του Βραζιλιάνου. Την ίδια στιγμή στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου ο Μαρσέλο είχε την πρώτη γνωριμία με τον διοικητικό ηγέτη των πρωταθλητών, τον άνθρωπο που έβαλε ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να αποσπάσει το ναι και την υπογραφή αυτού του παγκόσμιου αστέρα. Οι δυο τους είχαν

Είσοδος Μαρινάκη-Μαρσέλο στις 20:48

Πλέον είχε φτάσει η ώρα για το τελετουργικό. τις 20:45 ο Κριστιάν Καρεμπέ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο εν μέσω αποθέωσης. «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», είπε πρώτος και ακολούθησε ο κόσμος τραγουδώντας το πασίγνωστο και αγαπημένο όλων σύνθημα. Κι αμέσως μετά κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μαρσέλο και στις 20:48 μπήκαν στο γήπεδο και αποθεώθηκαν.

Η συγκίνηση και τα δάκρυα του Μαρινάκη

«Είναι τρελός ο πρόεδρος», φώναξε ο κόσμος όταν εκείνος πήρε το λόγο. Μάλιστα ήταν τέτοια η χαρά και η συγκίνηση του προέδρου του Ολυμπιακού που δάκρυσε και κόμπιασε στα λόγια του. «Έχουμε την ευχαρίστηση να έχουμε μαζί μας τον Μαρσέλο. Έναν αληθινό θρύλο που έρχεται σ’ έναν σύλλογο Θρύλο. Εου εύχομαι να είναι δυνατός και να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια και να πανηγυρίσουμε πρωταθλήματα και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στην Ευρώπη».

Μαρσέλο: Ανυπομονώ να δουλέψω, δύναμη και αφοσίωση

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Μαρσέλο που είπε: Ευχαριστώ για την υποδοχή. Είμαι πολύ ευτυχής. Η οικογένειά μου επίσης είναι όλοι χαρούμενοι. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με πολλή δουλειά, δύναμη και αφοσίωση. Θέλω να αρχίσω να δουλεύω με την ομάδα. Θέλω να σας πω ένα πράγμα: σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ». Και κατέληξε ο Βραζιλιάνος στα ελληνικά: Πάμε Ολυμπιακέ.

Γκελ με μπάλες αλά ισπανικά

Ο Ολυμπιακός επέλεξε έναν ξεκάθαρα ισπανικό τρόπο για να παρουσιαστεί τον παγκόσμιο αυτό αστέρα. Αφού αμέσως μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον αγωνιστικό χώρο ο Βραζιλιάνος έκανε τον γύρο του γηπέδου γνωρίζοντας την αποθέωση ενώ κλοτσούσε μπάλες στις κερκίδες. Μάλιστα κλότσησαν μερικές και οι γιοι του εν μέσω αποθέωσης.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News