ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Η κατάσταση θυμίζει... αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού

EUROKINISSI

Οι μεταγραφές στην Ελλάδα συνεχίζονται, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την τελευταία του στις 2 Αυγούστου και τις τελευταίες ημέρες συνεχίζεται το θέατρο του «ασπρόμαυρου» παραλόγου!

Η ιστορική δήλωση του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού για την αναβολή της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την οποία όσες φορές και αν την ακούσεις δε θα βγάλεις νόημα, ταιριάζει γάντι ως απάντηση στην ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ θα κάνει μεταγραφή μέχρι το φινάλε της μεταγραφής περιόδου.

Ο Λουτσέσκου θέλει, αλλά….

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να γίνει μια μεταγραφή, αλλά όχι απλά για να γίνει, όχι να έρθει ένας παίκτης απλά για να πει κανείς πως έγινε μια μεταγραφική κίνηση. Υπάρχει το έδαφος να γίνει μια μεταγραφή ουσίας και όχι «από υποχρέωση»;  Υπάρχει αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα.

Ο Μπότο περιμένει, αλλά…

Είναι σε θέση ο Ζοσέ Μπότο να προχωρήσει σε μια κίνηση ουσίας; Όσο έτοιμος και αν είναι, περιμένει στο ακουστικό του, αλλά από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής δεν ακούγεται κάτι.

Η περιβόητη ατάκα Σαββίδη

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης είχε τοποθετηθεί δημοσίως στις 18 Αυγούστου, το Sportday.gr, αναλύοντας την δήλωσή του, είχε υπογραμμίσει: «Στην τοποθέτησή του, ο Ιβάν Σαββίδης δεν αναφέρθηκε στη λέξη «μεταγραφές» ή «ενίσχυση» αναφορικά με το τι θα συμβεί μέχρι την αυλαία της μεταγραφικής περιόδου. Η ατάκα «το ρόστερ δεν έκλεισε» μπορεί να ερμηνευτεί κατά το δοκούν». Οι Μουργκ και Ζαμπά παραμένουν στο ρόστερ, και κάποιοι λένε πως όσο δεν αποχωρούν εκείνοι, δεν πρόκειται να δοθούν λεφτά για μεταγραφές. Όσο και αν αυτό έχει οικονομική λογική, δεν έχει ποδοσφαιρική λογική.

Τελικά, τι θα γίνει;

Κανείς δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά ότι ότι θα γίνει μεταγραφή αλλά ούτε και να αποκλείσει το ενδεχόμενο. Μια κατάσταση για την οποία υπεύθυνη είναι η διοίκηση και κανείς άλλος καθώς η όλη ασάφεια μόνο μουρμούρα μπορεί να φέρει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News