ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Η «σφήνα» της Βιγιαρεάλ για Φερνάντες και ο... σύμμαχος Μπέος

EUROKINISSI

Ο Πάολο Φερνάντες φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση της Βιγιαρεάλ για το ερχόμενο καλοκαίρι γεγονός που τον έχει αναστατώσει όμως ο Βόλος θέλει να τον παραχωρήσει τώρα για να βάλει χρήματα στα ταμεία του.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ολοκληρώσει τις επόμενες ημέρες τη μεταγραφή του Πάολο Φερνάντς από το Βόλο ΝΠΣ, με τον 24χρονο Ισπανό να φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από τη Βιγιαρεάλ για το ερχόμενο καλοκαίρι και τον Αχιλλέα Μπέο να είσαι «σύμμαχος» του ΠΑΟΚ καθώς δεν θέλει να χάσει τζάμπα τον ποδοσφαιριστή.

Το ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ για τον ελεύθερο Φερνάντες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάολο Φερνάντες έχει στα χέρια του πρόταση από τη Βιγιαρεάλ, η οποία και φέρεται να του ζήτησε να τον υπογράψει την πρώτη μέρα του 2023, όταν και θα μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει αντιληφθεί πως σε περίπτωση που αποφασίσει κάτι τέτοιο, είναι πιθανό να βρεθεί εκτός πλάνο στο Βόλο.

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι «σύμμαχος» του ΠΑΟΚ στη μεταγραφή

Αυτό είναι το κυριότερο μέτρο πίεσης που μπορεί να ασκήσει ο Αχιλλέας Μπέος στον Φερνάντες προκειμένου να τον παραχωρήσει στον ΠΑΟΚ και να αποκομίσει οικονομικό όφελος καθώς δεν διαφορετική περίπτωση θα τον χάσει ως ελεύθερο. Όλα δείχνουν πως ο Φερνάντες θα αποδεχθεί τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ την οποία και δεν βλέπει με κακό μάτι, όμως είναι δεδομένο και λογικό πως η προοπτική της Βιγιαρεάλ, που εμφανίστηκε μπροστά του, στον δελέασε.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News