ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Απαιτούμε να μη σφυρίξει ξανά Έλληνας διαιτητής της σπείρας της ΕΠΟ τα παιχνίδια μας»

Sportday.gr

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της μετά το 1-1 με τον Βόλο απαίτησε από την ΕΠΟ να μη ξανασφυρίξει αγώνες της ομάδας στη Super League, Έλληνας διαιτητής

«Απαιτούμε, όσο η σπείρα της ΕΠΟ και τα μέλη της συμμορίας ορίζουν και ελέγχουν τους διαιτητές, να μην σφυρίξει ξανά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κανείς Έλληνας διαιτητής» αναφέρει σε οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την παρουσία του Φωτιά στο παιχνίδι με το Βόλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έντονα παράπονα από τον ρέφερι της αναμέτρησης, θεωρώντας ότι με τη δική του ανοχή οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν σε φαρσοκωμωδία το δεύτερο ημίχρονο με διαδοχικές καθυστερήσεις, ενώ οι 4-1 κίτρινες κάρτες εις βάρος των Πειραιωτών χαρακτηρίζεται από τον Ολυμπιακό ως, τουλάχιστον, προκλητικό γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει να υπομένει αυτή την αλητεία των Μπαλτάκων, των Γιαννάκηδων και των Φωτιάδων είναι γελασμένοι.

Όσοι νομίζουν ότι θα παρακολουθούμε το θέατρο του εξευτελισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς αντίδραση, είναι γελασμένοι.

Η αποψινή αλητεία και κακοποίηση του ποδοσφαίρου είναι η τελευταία κατά της ομάδας μας.

Εκτός αν οι διαιτητές ορίζονται για να κάνουν καθυστερήσεις και να κακοποιούν το ποδόσφαιρο, να μετατρέπουν τα φάουλ υπέρ μας σε… κίτρινες κάρτες εναντίον μας, να μη δίνουν καθαρά πέναλτι, όπως έκανε απόψε η επιλογή Μπένετ και Μπαλτάκου.

Απαιτούμε, όσο η σπείρα της ΕΠΟ και τα μέλη της συμμορίας ορίζουν και ελέγχουν τους διαιτητές, να μην σφυρίξει ξανά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κανείς Έλληνας διαιτητής.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News