ΠΑΕ Άρης: «Εκτίθεται ο Μπένετ, δεν θα ανεχτούμε άλλες διαιτησίες τύπου Τσέτσιλα»

Eurokinissi

Με ανακοίνωσή μετά τη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα, η ΠΑΕ Άρης επιτίθεται στον αρχιδιαιτητή Μπένετ για τα σφυρίγματα του Τσέτσιλα

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε άλλο διαιτησίες τύπου Τσέτσιλα… Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του τώρα που είναι νωρίς και πρωτίστως ο κ. Μπένετ», αναφέρει η ΠΑΕ Άρης μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αποδέκτη τον αρχιδιατητή Μπένετ για τα σφυρίγματα του Γρεβενιώτη Τσέτσιλα στο ματς με τον Αστέρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Είναι προφανές ότι ο κ. Μπένετ δεν έχει καταλάβει ακόμη που βρίσκεται και εκτίθεται με τις επιλογές του. Στην Τρίπολη σήμερα ο ΑΡΗΣ δεν κέρδισε μόνο τον αντίπαλο του, αλλά και τον Τσέτσιλα, που ήταν πρόθυμος να κάνει ο,τι χρειαζόταν για να μας στερήσει τη νίκη. Δεν μπόρεσε όμως γιατί ο ΑΡΗΣ ήταν τόσο καλός που κέρδισε και την διαιτησία του. Μοίραζε επιλεκτικά κάρτες στους παίκτες της ομάδας μας, δεν είδε (ή έκανε πως δεν είδε…) περίπτωση πέναλτι υπέρ μας και γενικώς η συμπεριφορά του μας δημιουργεί πολλές υποψίες. Χωρίς η διαιτησία του Τσέτσιλα να είναι η μοναδική αφορμή μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κι ενώ βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε άλλο διαιτησίες τύπου Τσέτσιλα… Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του τώρα που είναι νωρίς και πρωτίστως ο κ. Μπένετ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News