Εύοσμος: Επίθεση σε ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ

Επίθεση δέχθηκε 16χρονος στον Εύοσμο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ και φυσικά, οπαδικά κίνητρα ερευνά η αστυνομία.
Οπαδικά κίνητρα πίσω από επίθεση, την οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε ένας 16χρονος από ομάδα αγνώστων, χθες το βράδυ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ερευνά η αστυνομία.
Η Άμεση Δράση δέχθηκε κλήση στις 9:15 μ.μ. για περιστατικό τραυματισμού ανήλικου, στην οδό Παύλου Μελά, αλλά όταν έφτασαν αστυνομικοί στο σημείο το επεισόδιο είχε λήξει και οι δράστες είχαν αποχωρήσει.
Ο νεαρός -ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν πληροφορίες- μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία.
Από την αστυνομία έγιναν πέντε προσαγωγές υπόπτων, χωρίς όμως να διαπιστωθεί εμπλοκή τους στο περιστατικό.
Προς το παρόν η υπόθεση ερευνάται από το αστυνομικό τμήμα Ευόσμου.
Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η αλλαγή του Ποντένσε και η πρώτη κουβέντα για την αγορά
- ΑΕΚ: Ο Βάργκα σκοράρει περισσότερο από τις ευκαιρίες που εκμεταλλεύεται
- ΟΦΗ: Απόβαση των φιλάθλων στη Λιβαδειά για τη μεγάλη ρεβάνς
- Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες η Τσικνοπέμπτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τους ημιτελικούς Λεβαδειακός - ΟΦΗ, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
