ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Διορία λίγων ωρών στον Πάολο Φερνάντες να απαντήσει - Όλα ανοικτά

EUROKINISSI

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η μεταγραφή του Πάολο Φερνάντεσ απο τον Βόλο στον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να κάνουν λόγο για τελεσίγραφο στην πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πάολο Φερνάντες είναι σε οριακό σημείο, κάτι που φαίνεται μετά τα όσα έγιναν γνωστά από την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν εκνευρισμένοι από τον τρόπο με τον οποίο έχει χειριστεί την υπόθεση ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή του Βόλου, την ώρα που έχει επιτευχθεί συμφωνία με την ομάδα. Αυτό που αφήνουν να εννοηθεί είναι πως προφασίζεται προτάσεις από ομάδες, εντός και εκτός συνόρων, γεγονός που έκανε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να δώσουν διορία λίγων ωρών στην πλευρά τυ ποδοσφαιριστή να απαντήσει.

«Απάντησέ μας τις επόμενες ώρες, αλλιώς αποσυρόμαστε»

Αυτό που γνωστοποίησε ο ΠΑΟΚ στην πλευρά του είναι πω η διορία που έχει δώσει στην πλευρά του Πάολο Φερνάντες είναι λίγων ωρών και πως αν δεν πάρει απάντηση μέσα σε αυτές, θα αποσυρθεί. Πριν από δυο 24ωρα, το Sportday.gr κατάγραψε το ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ για τον ποδοσφαιριστή, η οποία και φέρεται να τον έχει προσεγγίσει ζητώντας του να περιμένει μέχρι 1/1/2023 όταν και θα του προσφέρει συμβόλαιο που θα αρχίσει να «τρέχει» από το καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ εισπράττουν  και επικοινωνούν πως ο ατζέντης του Φερνάντες βάζει στο παιχνίδι και Ελληνικές ομάδες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News