ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Οριστικό ναυάγιο με Φερνάντες

EUROKINISSI

Σκέψεις, συζήτηση, πρόταση, θρίλερ, φιάσκο. Αυτή είναι η σειρά των όσων έγιναν ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πάολο Φερνάντες

Ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Πάολο Φερνάντες καθώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των «ασπρόμαυρων». Μια υπόθεση που κατέληξε σε φιάσκο, με τον ΠΑΟΚ να είναι εκτεθειμένος με βάση τον τρόπο που την χειρίστηκε.

Η συμφωνία με το Βόλο και τα τερτίπια του Φερνάντες

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να τα βρει με τον Βόλο, όμως δεν πήρε ποτέ την θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή αν και κάποια στιγμή διαφάνηκε η διάθεση διεξοδικών συζητήσεων, η οποία πολλές φορές είναι προάγγελος συμφωνίας, κάτι που δεν ίσχυσε σε αυτή την περίπτωση. Κάποια στιγμή δόθηκε η αίσθηση πως ΠΑΟΚ και Φερνάντες θα τα βρουν όμως η πλευρά του ποδοσφαιριστή έβρισκε συνεχώς δικαιολογίες για να μην τελειώσει η υπόθεση και φτάσει στην ανταλλαγή συμβολαίων.

Ο ΠΑΟΚ θυμήθηκε αργά να αντιδράσει

Η ανάγκη του ΠΑΟΚ για να κλείσει μια μεταγραφή ήταν τέτοια που ακόμα και λίγο πριν το απροχώρητο, δόθηκε διορία στην πλευρά του Φερνάντες να απαντήσει, αν και όλα έδειχναν πως η δουλειά έχει χαλάσει. Ο μάνατζερ του Ισπανου απάντησε αρνητικά και πλέον μένει να φανεί το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News