ΠΑΟΚ: Η εκκωφαντική απουσία μεταγραφής την ώρα που αλλού σκάνε «μπαμ»

EUROKINISSI

Η κλεψύδρα αδειάζει, η αυλαία των μεταγραφών πέφτει και η αίσθηση που επικρατεί είναι πως ο ΠΑΟΚ ξεχνάει και τον Φάμπιο Μαρτίνς, που βρέθηκε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες

Ο Ζοσέ Μπότο έστειλε στον Ιβάν Σαββίδη τον φάκελο με όλη την προεργασία που έγινε για την υπόθεση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, και αυτό που έμενε δεν ήταν άλλο από την έγκριση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για να κινηθούν οι διαδικασίες απόκτησής του. Κάτι τέτοιο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να γίνει πλέον, και όχι διότι δεν υπάρχει χρόνος για όλα τα διαδικαστικά.

Η λογική του «κοψίματος» του Μαρτίνς

Δεν είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπορεί αλλά φαίνεται πως δεν θέλει να εγκρίνει μια τέτοια μεταγραφή, την οποία θεωρεί εκτός της λογικής που ακολουθήθηκε από το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Ο πρόωρος αποκλεισμός από την Ευρώπη στέρησε από τον ΠΑΟΚ ένα σημαντικό ποσό, το οποίο ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» δείχνει απροθυμία να καλύψει για μια μεταγραφή που δεν έχει μεταπωλιτική αξία.

Το παράλογο του «κοψίματος» του Μαρτίνς

Η άλλη πλευρά του νομίσματος λέει πως η συγκεκριμένη λογική μοιάζει παράλογη αν σκεφτεί κανείς πως για να μπορέσεις να βοηθήσεις το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας, θα πρέπει να το στηρίξεις με μεταγραφές έμπειρων για να μπορέσεις να στηριχθείς σε μια ισορροπία. Ο όλος τρόπος με τον οποίο κινήθηκε ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών είναι προβληματικός.

Λες και τους… τιμωρεί

Μπορεί η ανάγνωση που θα ακολουθήσει να είναι εντελώς απλοϊκή, ή ακόμα και «καφενειακού τύπου», αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η αδυναμία του «ξεφορτώματος» των Μουργκ και Ζαμπά έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη μη έγκριση της μεταγραφής Μαρτίνς. Βέβαια, με αυτό τον τρόπο, ο μόνος που τιμωρείται είναι ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News