ΑΕΚ Μεταγραφές: Σκέψεις για να ξανακάνει τώρα, ότι έκανε πέρυσι τον Σεπτέμβρη

Eurokinissi

Το “παράθυρο” για την μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή παραμένει ανοιχτό και η ΑΕΚ πέρυσι είχε “αγοράσει” δυο ακραία μπακ απ’ αυτή την αγορά και μπορεί να το ξανακάνει

Τυπικά η καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά κατέβασε “ρολά” για την Ελλάδα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ωστόσο το “παράθυρο” για την απόκτηση ενός ελεύθερου ποδοσφαιριστή, παραμένει ανοιχτό μέχρι και το τέλος του μήνα. Και η ΑΕΚ ρίχνει… ματιές που μπορεί να μην είναι καν κλεφτές απ’ αυτό το παράθυρο.

Άλλωστε στην Ένωση απέδειξαν και πέρυσι, πως δεν υποτιμούν καθόλου την αγορά των “ελεύθερων”. Το ακριβώς αντίθετο. Πέρυσι την τίμησαν… δεόντως. Η ΑΕΚ στο “παράθυρο” των ελεύθερων, απέκτησε δυο ακραία μπακ. Τον Λάζαρο Ρότα στις 2 του Σεπτέμβρη (πέρυσι η μεταγραφικό περίοδος ολοκληρώθηκε 31 Αυγούστου) και τον Μιλάντ Μοχαμάντι στις 16 του Σεπτέμβρη.

Μάλιστα έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν και οι δυο προσθήκες που προέκυψε από την αγορά των “ελεύθερων”, μπήκαν πολύ δυναμικά στην αγωνιστική εξίσωση της ομάδας. Ειδικά ο Μοχαμάντι πήρε σχεδόν αμέσως την θέση του βασικού αριστερού μπακ, μέχρι να αρχίσει να τα κάνει… μούσκεμα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά. Ενώ και ο Ρότα άρχισε να γίνεται σταθερά βασικός, όταν έγινε η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ στις αρχές του Οκτώβρη.

Συμπτωματικά και τώρα η “Ένωση” στις ματιές που ρίχνει στην αγορά με τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, κοιτάζει κυρίως για μπακ και ειδικά για την αριστερή πλευρά. Περισσότερο διότι ο Μοχαμάντι, που πέρυσι τέτοιες μέρες αποκτήθηκε, δεν έχει καταφέρει να πείσει πως μπορεί να αποτελέσει ακόμα και αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Και δεν αποκλείεται καθόλου, η ΑΕΚ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, να αγοράσει μήνα Σεπτέμβρη, ένα αριστερό μπακ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News