ΠΑΟΚ: Αγωνία για τον Σταύρο Σαράφη

amna-epa
Σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, νοσηλεύεται ο παλιός άσος του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σαράφης.
Ο Σαράφης νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, δίνοντας τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του.
Ο γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου του 1950 παλαίμαχος επιθετικός, ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Επανωμής, προτού μετακομίσει το 1967 στον ΠΑΟΚ.
Με τον δικέφαλο αγωνίστηκε μέχρι το 1981 σε 358 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 136 γκολ. Παραμένει ως σήμερα πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.
Τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού στην Κ17 του ΠΑΟΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
