ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Προ των πυλών ο Καρανίκας
Ένα δυνατό σύνολο θέλουν να φτιάξουν οι επιτελείς της Αναγέννησης Καρδίτσας για να ανταπεξέλθουν στο πρωτάθλημα της Super League 2
Η πρώτη μεταγραφή της Αναγέννησης Καρδίτσας, αναμένεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Καρανίκας. Είναι 29 ετών και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, και είναι από τους παίκτες που είχε προταθεί και στην Καλαμάτα. Με το Νίκο Αναστόπουλο και τους συνεργάτες του, να κοιτάζουν κι’ άλλες περιπτώσεις παικτών.
Οι δυο ομάδες που έχει αγωνιστεί και έχει κάνει σημαντική καριέρα, είναι η Λάρισα και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων Παύλος Μυροφορίδης, είναι σε συνεχείς επαφές και με άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
