Γιουβέντους: Ο φευγάτος Αλέγκρι, 80 εκ. ευρώ, ο προσωρινός κι ο μόνιμος αντικαταστάτης του

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους. Ποιος είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης μέχρι να έρθει ο μόνιμος.
Απογοητευτικό είναι το ξεκίνημα της Γιουβέντους σε Ιταλία κι Ευρώπη και στο στόχαστρο των φιλάθλων έχει μπει για τα καλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Βέβαια δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Tuttosport» εξηγεί γιατί δεν είναι κάτι απλό η αποχώρησή του από τους «μπιανκονέρι». Κάτι τέτοιο θα κοστίσει 80 εκατομμύρια ευρώ, ποσό μάλλον δυσβάσταχτο για τη Γιουβέντους.
Παρά το γεγονός αυτό, το πρώτο όνομα στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες έκανε την εμφάνισή του εν όψει της συνεδρίασης των διοικούντων την Παρασκευή. Πρόκειται γι’ αυτό του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι. Βέβαια ο 64χρονος εργάζεται στην Αταλάντα και γι’ αυτό το σενάριο θέλει την «Μεγάλη Κυρία» να του προτείνει συνεργασία για το καλοκαίρι του 2023. Ως τότε, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, προπονητής θα αναλάβει ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας των Ιταλών, Πάολο Μοντέρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
