ΑΕΚ: Έβαλε τα «γυαλιά» ο Αλμέιδα στους παίκτες του και τους έριξε για κάμψεις

Eurokinissi

Ο Αλμέιδα δεν διστάζει να τα… βάλει μ’ όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, να τους κερδίζει και μετά να τους βάλει και… τιμωρία

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Ματίας Αλμέιδα, ίσως και το μεγαλύτερο, είναι πως καταφέρνει πάντα να κτίσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τους ποδοσφαιριστές του. Με απόλυτη πειθαρχία και αυστηρή τήρηση κανόνων κατά την διάρκεια της δουλειάς, αλλά και πλάκα και παιχνίδι σαν ο Αργεντινός να είναι ένας από τους παίκτες, όταν τελειώνει η δουλειά.

Είναι πολύ χαρακτηριστικό και πολύ ενδεικτικό, αυτό που έγινε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Μετά το τέλος του προγράμματος της δουλειάς, το οποίο ως συνήθως άγγιξε τις δυο ώρες, ο Αλμέιδα “προκάλεσε” τους ποδοσφαιριστές του. Έστησαν όλοι τις μπάλες στο ύψος της περιοχής και έπρεπε να σημαδέψουν και να πετύχουν το οριζόντιο δοκάρι. Και με το δεξί και με το αριστερό πόδι.

Αυτός που δεν έβρισκε στόχο, έπαιρνε δέκα κάμψεις. Ενώ όταν κάποιος πετύχαινε το δοκάρι, τότε όλοι οι υπόλοιποι, παίκτες και Αλμέιδα, έπαιρναν αντίστοιχα τις δέκα κάμψεις. Με σουτ με το δεξί πόδι, τον στόχο βρήκε και ο Νορντίν Άμραμπατ αλλά και τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Και έριξαν όλους τους υπόλοιπους, συμπεριλαμβανομένου και του Αργεντινού τεχνικού, στο χόρτο για κάμψεις.

Όμως ο μοναδικός που κατάφερε να πετύχει το δοκάρι με το σουτ που έκανε και με το δεξί και με το αριστερό πόδι, ήταν ο Αλμέιδα. Και φυσικά το πανηγύρισε δεόντως ο τεχνικός της ΑΕΚ, που έτσι κι αλλιώς απολαμβάνει πολύ την διαδικασία να παίζει μπάλα με τους ποδοσφαιριστές του. Πολύ περισσότερο όταν τους κερδίζει και τους ρίχνει για… κάμψεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News