Ολυμπιακός Μεταγραφές: Τι έκανε ο Μίτσελ με Κασάμι, Ομάρ και τι θα κάνει τώρα;

EUROKINISSI

Ο Μίτσελ συνυπήρξε για λίγους μήνες με Κασάμι και Ομάρ το 2014 και έδειξε άμεσα την εκτίμησή του και στους δύο κάνοντάς τους βασικούς στον Ολυμπιακό.

Κασάμι και Ομάρ έχουν κάνει… άνοιγμα στον Ολυμπιακό και ελπίζουν οι ερυθρόλευκοι να ανοίξουν την αγκαλιά τους και να τους εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους. Αμφότεροι είναι ελεύθεροι και μπορούν, εφόσον ο πρωταθλητής το θελήσει, να υπογράψουν και να μπορέσουν να τον ενισχύσουν στην προσπάθεια που θα κάνει για ανατροπή της κατάστασης στη Super League όπου βρίσκονται στο -7β. από τον Παναθηναϊκό μετά από μόλις 5 αγωνιστικές.

Αλήθεια, τι ρόλο μπορεί να παίξει ο Μίτσελ σ’αυτό; Είναι ξεκάθαρο ότι, πια, ο Ισπανός είναι εκείνος που έχει τον τελευταίο λόγο. Το δήλωσε ξεκάθαρα στη συνέντευξη της παρουσίασής του. Εξίσου ξεκάθαρο είναι ότι με την επιθυμία του για 24 παίκτες, συν τους τερματοφύλακες, τα περιθώρια είναι πολύ στενά. Όταν πρέπει εκ των πραγμάτων να κάνει πολλά κοψίματα, τα οποία άρχισε ήδη, πως θα προσθέσει κι άλλους παίκτες με συνέπεια να κληθεί να απομακρύνει από την υπάρχουσα ομάδα περισσότερους;

Ήρθαν το ίδιο καλοκαίρι, είχαν την ίδια εκτίμηση

Θα το κάνει ΑΝ εκτιμήσει ότι του είναι απαραίτητοι οι Ομάρ και Κασάμι ή ένας από τους δύο. Εξάλλου έχει προσωπική γνώμη και για τους δύο παίκτες από το πρώτο του πέρασμα. Μάλιστα τόσο ο Ελβετός όσο και ο Νορβηγός είχαν αποκτηθεί το ίδιο καλοκαίρι, του 2014, λίγους μήνες πριν απομακρυνθεί ο Μίτσελ (Ιανουάριος 2015) από το μεγάλο λιμάνι. Και έδειξε να τους εκτιμάει πολύ. Κι αν ο Κασάμι είχε έρθει από τη Φούλαμ με 5 εκατ.ευρώ και ήταν λογικό να τον έχει ψηλά στην εκτίμησή του, τι να πει κανείς για τον Ομάρ.

Ήταν έκπληξη για όλους ότι ο Ισπανός τεχνικός έκανε άμεσα βασικό τον Ελαμπντελαουΐ παρότι είχε αποκτηθεί με μόλις 400 χιλ.ευρώ ως… στοίχημα από την άσημη γερμανική Μπράουνσβαϊγκ. Ο Κασάμι, τους μήνες που συνυπήρξε με τον Μίτσελ είχε 20 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ. Ο Ομάρ 19 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News