Χέρτα: Χειρουργείται ο Ζαν-Πολ Μποέτιους - Διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις

ΑΠΕ

Σοκ στη Χέρτα καθώς ο Ζαν-Πολ Μποέτιους διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις.

Δύσκολες ώρες για τον Ζαν-Πολ Μποέτιους της Χέρτα Βερολίνου. Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε ένας όγκος στον όρχι. Θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς την Παρασκευή, (23/9) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Στη διάρκεια ουρολογικού ελέγχου την Τετάρτη διαγνώστηκε ένας όγκος στον όρχι» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της Χέρτα.

Πρόκειται για τον δεύτερο ποδοσφαιριστή της Χέρτα που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο πρώτος ήταν τον περασμένο Ιούλιο ο Μάρκο Ρίχτερ, ο οποίος υποβλήθηκε στην ίδια επέμβαση.

Επίσης ο Σεμπαστιάν Αλέ της Ντόρτμουντ υποβλήθηκε σε επέμβαση καθώς και αυτός διαγνώσθηκε με όγκο σε όρχι, ο οποίος μάλιστα ήταν κακοήθης και γι’ αυτό υποβλήθηκε στη συνέχεια σε χημειοθεραπεία.

Ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς, δήλωσε για τον Ζαν-Πολ Μποέτιους: «Όσο σκληρή κι αν είναι αυτή η είδηση μόλις την ακούς για πρώτη φορά, είμαστε γεμάτοι ελπίδα ότι ο Ζαν-Πολ θα μπορέσει να αναρρώσει και να επιστρέψει σε μας το συντομότερο δυνατό. Θα λάβει την πλήρη στήριξή μας, έως ότου επιστρέψει. Η οικογένεια της Χέρτα βρίσκεται στο πλευρό του και του εύχεται τα καλύτερα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News