Αντρέ Βιεϊρίνια: Ο άνθρωπος πίσω από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ

Η έλευση του ειδικού αμαξιδίου που παρήγγειλε για λογαριασμό του Δημήτρη ο Αντρέ Βιεϊρίνια έφερε την ολοκλήρωση μιας κίνησης ανθρωπιάς του αρχηγού του ΠΑΟΚ, που ανέλαβε μια ακόμα πρωτοβουλία αγάπης

Η λίστα με τις κινήσεις αγάπης στις οποίες έχει προβεί τα τελευταία χρόνια ο Αντρέ Βιεϊρίνια ολοένα και μεγαλώνει. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι από εκείνους που μιλάει με τις πράξεις τους. Με πράξει που δεν γίνονται όλες γνωστές, καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό είναι το τελευταίο που θέλει εκείνος να συμβαίνει. Το κουβάρι της τελευταίας κίνησης του Πορτογάλου ακραίου άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα του Δημήτρη, ενός παιδιού με κινητικά προβλήματα, αποτάνθηκε στον ΠΑΟΚ και ζήτησε να ενημερώσει τον Ιβάν Σαββίδη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η κίνηση του Βιεϊρίνια

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» λαμβάνουν συχνά τέτοια αιτήματα και η διαδικασία που ακολουθείται είναι συγκεκριμένη. Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώνεται για αυτά ανά τακτά διαστήματα και αναλόγως πράττει. Το πρόβλημα του Δημήτρη, ο οποίος είχε καθηλωμένος λόγω κινητικών προβλημάτων και χρειαζόταν ειδικό αμαξίδιο που γίνεται κατόπιν ειδικής εξέτασης και παραγγελίας, υπέπεσε στην αντίληψη της οικογένειας Βιεϊρίνια και συγκεκριμένα της συζύγου του.

Η Βάσω Βεργίδου ενημέρωσε τον Αντρέ και εκείνος με τη σειρά του είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θα ασχοληθεί προσωπικά με αυτή την υπόθεση. Πριν από μερικούς μήνες, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ένας γιατρός από τη Σουηδία, ο οποίος και επισκέφτηκε τον Δημήτρη. Προχώρησε σε μια σειρά εξετάσεων και ακολούθως πήρε μέτρα για την κατασκευή του αμαξιδίου. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε, και στις αρχές της εβδομάδας το αμαξίδιο έφτασε στη Θεσσαλονίκη και στον παραλήπτη του.

Η είδηση έγινε γνωστή από τη μητέρα του Δημήτρη, με ανάρτηση της στα social media: «Σήμερα 21/9/22 και μετά από τέσσερα χρόνια και επάνω έγινε πραγματικότητα αυτό πού ένα κρύο βράδυ του χειμώνα πριν τέσσερα χρόνια άκουγα την Γεωργία Λαδοπούλου να μου μιλάει για τον Μήτσο και φυσικά για το πρόβλημα του και πως θα ήταν η ζωή του πιο καλή με ένα καρότσι που θα μπορούσε να βγει μέσα από το σπίτι… ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ.. Ο ΑΝΤΡΕ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ανέλαβε εξ ολοκλήρου το καρότσι… Σήμερα το καρότσι ήρθε από την Σουηδία και ο Μήτσος το χαίρεται και χαμογελάει ευτυχισμένος… ΚΙ ΟΤΑΝ ΧΑΡΊΖΕΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΈ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ …»

Αυτή είναι μια από τις κινήσεις του αρχηγού του ΠΑΟΚ που έτυχε να δει το φως της δημοσιότητας. Οι περισσότερες δεν γίνονται γνωστές και υπήρχαν φορές που όταν ζητήθηκε από τον Βιεϊρίνια ένα σχόλιο για μια κίνηση που είχε μαθευτεί, εκείνος αρνήθηκε ευγενικά να μιλήσει, καθώς όπως χαρακτηριστικά λέει «αυτά είναι πράγματα που είναι καλύτερο να γίνονται από το να λέγονται».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News