ΑΕΚ: Εγκαίνια στην «Αγιά Σοφιά» με μισό εκατομμύριο έσοδα για μια... καλή μεταγραφή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε συμβολική τιμή 21 ευρώ για τη φιέστα εγκαινίων της «Αγιά Σοφιάς» κάτι που σημαίνει ότι θα συνδυάσει το τερπνόν (την ιστορικότητα της στιγμής) μετά του ωφελίμου (έσοδα που θα ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ)…

Το τερπνόν και το… συναισθηματικό της ιστορικής περίστασης, μετά του… ωφελίμου βρήκαν την ευκαιρία να συνδυάσουν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η ΠΑΕ ΑΕΚ στη βραδιά της τελετής εγκαινίων της «Αγιά Σοφιάς».

Με απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, όσοι τυχεροί φίλοι της «Ένωσης» θέλουν να ζήσουν από κοντά την ιστορική βραδιά της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου, θα μπορούν να αποκτήσουν το εισιτήριό τους καταβάλλοντας το συμβολικό αντίτιμο των 21 ευρώ.

Συμβολικό, βέβαια, όσον αφορά τον αριθμό, όχι τόσο όσον αφορά την αξία του κάθε εισιτηρίου, το οποίο σε αρκετές θύρες του γηπέδου(όπως στα πέταλα) θα είναι πιο ακριβό από το αντίστοιχο που θα πληρώνει ένας φίλος της ομάδας που θα θέλει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του «Δικέφαλου».

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως ενημερώνει η ΠΑΕ, από τον κανόνα της καταβολής αντιτίμου για την αγορά εισιτηρίου δεν εξαιρείται κανείς, ούτε οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας (κάτι που δεν συνηθίζεται στις περισσότερες εκδηλώσεις άλλων ομάδων εντός και εκτός συνόρων, όπου ο κάτοχος διαρκείας εξασφαλίζει θέσεις σε όλα τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο και σχετίζονται με την αγαπημένη του ομάδα).

Είπαμε, όμως. Η 30ή Σεπτεμβρίου θα είναι μια βραδιά μαγική κι ονειρεμένη, η οποία – όπως αφήνουν να εννοηθεί οι άνθρωποι της ΠΑΕ – θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολουθήσουν από κοντά. Οπότε δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας φίλος της ΑΕΚ που να μη δώσει το συγκεκριμένο αντίτιμο με όλη του την καρδιά, ανεξάρτητα αν πρόκειται για μια κίνηση που δεν συνηθίζεται από τις περισσότερες ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Άλλωστε, ενδεχομένως με την οικονομική τους συνδρομή οι φίλοι της ΑΕΚ να βοηθήσουν έμπρακτα και στην αγορά ενός ακόμη εξαιρετικού ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, καθώς στα ταμεία της ΠΑΕ θα εισρεύσει τη βραδιά των εγκαινίων ένα ποσό που θα ξεπερνά τις 600.000 ευρώ.

Ό,τι πρέπει δηλαδή για ένα εξαιρετικό συμβόλαιο προκειμένου να προστεθεί στον Πινέδα, τον Αραούχο, τον Βίντα και τον Σιντιμπέ και άλλος ένας παικταράς για την «Αγιά Σοφιά» του 2023.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια της ιστορικής βραδιάς

Φίλοι της ομάδας μας,

Η μεγάλη στιγμή που θα σημαδέψει τη νεότερη ιστορία της ΑΕΚ, πλησιάζει. Στις 30 Σεπτεμβρίου η ΟPAP ARENA στην Νέα Φιλαδέλφεια ανοίγει τις πύλες της για να σας υποδεχθεί στην επίσημη τελετή των εγκαινίων, που θα γράψει ιστορία.

Τα επίσημα εγκαίνια της ΟPAP ARENA, είναι μια ξεχωριστής μορφής εκδήλωση, μοναδική στα χρονικά. Ένα ιστορικό και πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη εκατομμυρίων Ενωσιτών. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Για τα θυρανοίξια του Ναού της ΑΕΚ δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας και δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία πρόσκληση.

Ωστόσο, οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα έχουν προτεραιότητα όταν ανοίξει η διαδικασία της πώλησης των εισιτηρίων. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου για το οποίο θα ισχύει η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας, η διαδικασία θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News