ΑΕΚ: Πήρε μπροστά ο Σιντιμπέ, τι θα δώσει στον Αλμέιδα

aek fc

Το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ με τη φανέλα της ΑΕΚ, προσθέτει ακόμα μια επιλογή επιπέδου στη διάθεση του Αλμέιδα

Η νίκη επί του Απόλλωνα επί της ουσίας δεν λέει τίποτα. Προφανώς η Ενωση θέλει και πρέπει να κερδίζει πάντα και παντού. Για τον Αλμέιδα όμως όπως και για όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ το φιλικό αυτό είχε ξεχωριστή σημασία και όνομα. Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Ο Γάλλος, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, είναι κεφάλαιο και επένδυση για την Ενωση. Η παρουσία του θα βοηθήσει και θα αλλάξει και μαζί του επίπεδο όλη η ομάδα. Ασφαλώς δεν έχει κάνει προετοιμασία και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται χρόνος για την προσαρμογή τόσο σε ρυθμό όσο και σε όλο το σύνολο μιας ομάδας για κάθε παίκτη.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ έπαιξε και τηρουμένων των συνθηκών έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση. Για την ακρίβεια πολύ καλύτερα από ότι τον περίμεναν οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ. Ισως μάλιστα να είναι έτοιμος να μπει νωρίτερα στην ενδεκάδα για αγώνα.

Νωρίτερα από ότι είχε αρχικά υπολογισθεί πάντα με βάση ότι βγάζει σαν οργανισμός κάθε παίκτης που αποκτάται ως ελεύθερος μετά από μήνες εκτός δράσης. Ο Σιντιμπέ είναι καλά και το έδειξε με τις κινήσεις του στο γήπεδο. Του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά αυτό είναι κάτι που αποκτάται.

Θα είναι μια ακόμη λύση που θα λύσει τα χέρια του Αλμέιδα. Δεν είναι ένας απλός παίκτης, αλλά μια τεράστια προσωπικότητα με μεγάλη εμπειρία που θα ανεβάσει και αυτός όλη την ομάδα. Δεν είναι απλά ένα ακόμη όνομα. Στην ΑΕΚ υπολογίζουν σε αυτόν και εκείνος δείχνει ότι με τον ρυθμό και τη διάθεση που θα βοηθήσει πάρα πολύ στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News