ΑΕΚ: Το μυαλό στη γιορτή, με προσοχή για τη νίκη

EUROKINISSI

Στην ΑΕΚ ετοιμάζονται για τα μεγάλα εγκαίνια του γηπέδου, αλλά έχουν στο μυαλό τους και το ματς με Ιωνικό.

Καλό το τριήμερο ρεπό για τους παίκτες μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα, αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Η επιστροφή στις προπονήσεις σηματοδοτεί και την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Η ΑΕΚ παίζει για το πρωτάθλημα ένα ακόμη σημαντικό ματς. Προφανώς και είναι γνωστό ότι θα είναι το πρώτο επίσημο στο νέο γήπεδο, αλλά αυτό για τον Αλμεϊδα αγωνιστικά δεν έχει σημασία. Κι όταν λέμε δεν έχει σημασία εννοούμε ότι ποτέ κανένα γήπεδο δεν κέρδισε μόνο του αν οι παίκτες δεν παίξουν. Η ανυπομονησία είναι μεγάλη και όλη η ομάδα είναι στραμμένη σε αυτή την ιστορική στιγμή. Ο Αλμεϊδα προσπαθεί αν τους κρατήσει όλους συγκεντρωμένους.

Η διακοπή σε συνδυασμό με τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα «θυρανοίξια» της νέας έδρας, του δικού της ποδοσφαιρικού «ναού» είναι παράγοντες σημαντικοί για την ομάδα, αλλά αν δεν υπάρξει η κατάλληλη προσοχή μπορεί να προκαλέσει αρνητικά αποτελέσματα. Η συγκίνηση είναι μεγάλη, αλλά η μπάλα ούτε σταματά μήτε συγχωρεί.

Η ΑΕΚ πριν τη διακοπή άρχιζε να βρίσκει τον ρυθμό της και ξαναμπαίνει στη μάχη του τίτλου. Ο Αργεντίνος τεχνικός θέλει η ομάδα του να παραμένει σε αυτή την τροχιά. Ξέρει και το παραδέχεται και ο ίδιος ότι το μυαλό είναι αλλού, αλλά σαν προπονητής η δουλειά του είναι η ομάδα του να βρει τον τρόπο να συνεχίσει προσγειωμένη και κυρίως να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών.

Όσο καλή κι αν είναι και όσο κι αν τα εγκαίνια κλέβουν την παράσταση το σημαντικό για την ΑΕΚ του Αλμεϊδα είναι η νίκη. Και αυτή θα έρθει μόνο με καλή δουλειά και προετοιμασία πριν από κάθε παιχνίδι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News