Παρτίζαν: Σοκ από το θάνατο 52χρονου πρώην τερματοφύλακα
Πέθανε την Κυριακή (25/9) το βράδυ σε ηλικία 52 ετών ο πρώην τερματοφύλακας της Παρτίζαν, Ράντοβαν Ραντάκοβιτς
Ο Ραντάκοβιτς, εκτός από την Παρτίζαν με την οποία κατέκτησε δυο σερί πρωταθλήματα (2002-03) και άλλες ομάδες στη Σερβία, αγωνίστηκε στο Βέλγιο και στην Αυστρία ενώ ήταν και 2 φορές διεθνής με την πρώην Γιουγκοσλαβία. Όταν κρέμασε τα γάντια του ασχολήθηκε με την προπονητική.
Πέθανε από καρκίνο του στομάχου, ο οποίος είχε ραγδαία εξέλιξη. «Όταν ο γιατρός είπε ότι έχω τρεις με πέντε μήνες ζωής, τρόμαξα. Φοβήθηκα, αλλά όσο περνάει ο καιρός και όσο παλεύω, τον νιώθω όλο και λιγότερο» είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή του ο Ραντάκοβιτς.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο στρατόπεδο της Παρτίζαν και όχι μόνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η περιπέτεια της υγείας του είχε καταφέρει να ενώσει τους αιώνιους εχθρούς, Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρας, παλαίμαχοι των οποίων αγωνίστηκαν σε φιλικό και τα έσοδα είχαν διατεθεί για τη θεραπεία του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των κατόχων διαρκείας για εισιτήρια του Final 4
- Ανακοίνωση της EuroLeague: Τι ισχύει για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια του Final Four
- ΠΑΟΚ: Οριστικά από μέσα Ιούλη στο Champions League αν τερματίσει δεύτερος - Οι πιθανοί αντίπαλοι
- Ολυμπιακός: Αυτά χρειάζεται για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ
- Μπόλντουιν: «Προφανώς μεγαλύτερη απειλή ο Ολυμπιακός - Θέλω να ακούσω άντε γ@@@@@ από τους Παναθηναϊκούς»
