Άρης: Είπε όχι στις σειρήνες και κρατάει τον Μαντσίνι με γενναία αύξηση

Eurokinissi

Ο αγωνιστικός στόχος του Άρη υπερίσχυσε των πετροδόλαρων και ο Θόδωρος Καρυπίδης που συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Μαντσίνι συμφώνησαν να μείνει ο Αργεντινός στην ομάδα με αναπροσαρμοσμένες απολαβές

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μένει στον Άρη. Ούτε η πρόταση των από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ούτε αυτή από την Κοπεγχάγη ήταν αρκετές για να αλλάξει φανέλα, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή υπερίσχυσε το αγωνιστικό.

Δεν υπήρχε δυνατότητα να καλυφθεί το κενό του MVP της περσινής χρονιάς καθώς δεν υπάρχει παίκτης με τα χαρακτηριστικά του και ο Θόδωρος Καρυπίδης που συναντήθηκε με τον Αργεντινό στην Αθήνα, του εξήγησε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τον παραχωρεί.

Βέβαια για να τον κρατήσει και να μην αισθάνεται δυσαρεστημένος, ο Άρης θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο με πολύ μεγαλύτερες αποδοχές. Ο Αργεντινός βλέπει τα τελευταία δύο χρόνια να είναι σταθερά ο κορυφαίος, αλλά αυτό να μην αποτυπώνεται στο συμβόλαιό του, τη στιγμή που έρχονται παίκτες με διπλάσιες απολαβές και τώρα έρχεται η ώρα που με ένα νέο συμβόλαιο θα αισθανθεί και ο ίδιος ηγέτης της ομάδας.

Ησυχάζει ο Πάρντιου προς το παρόν

Ο Άρης διώχνει προς το παρόν έναν μπελά από το κεφάλι του Άλαν Πάρντιου, γιατί είναι βέβαιο ότι οι προτάσεις θα ξανάρθουν όσο ο Μαντσίνι εντυπωσιάζει στο γήπεδο. Ήδη είπε όχι σε μία εξαιρετική προσφορά από τα Εμιράτα (η πρόταση της Κοπεγχάγης ήταν σαφώς μικρότερη), ωστόσο αυτός ίσως είναι ο δρόμος για να έρθουν μεγαλύτερες προτάσεις στο μέλλον, που θα βρουν και τον Άρη σε καλύτερο timing.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News