Άρης: Ζήτησε 2.000 εισιτήρια, αρνήθηκε ο Βόλος

Eurokinissi

Η ΠΑΕ Άρης καλεί τους φιλάθλους της να μην ταξιδέψουν στον Βόλο την Κυριακή, καθώς δεν θα ανοίξει θύρα (ούτε εκδοτήριο) για φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Ο Άρης είχε διάθεση να ταξιδέψει στον Βόλο με τους φιλάθλους του στο πλευρό του, ωστόσο το αίτημα του για να του χορηγηθούν 2.000 εισιτήρια έπεσε στο κενό.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης, «κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (02/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε επίσημα όπως της χορηγηθούν 2.000 εισιτήρια. Ωστόσο, ο Βόλος Ν.Π.Σ. ήταν αρνητικός ως προς το αίτημα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Κατά συνέπεια, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και την μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΑΡΗ.

Έκκληση να μην ταξιδέψουν στον Βόλο οι φίλοι του Άρη

Η ΠΑΕ Άρης συνεχίζει τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να ταξιδέψουν φίλοι του Άρη στον Βόλο μετά από αυτήν την εξέλιξη:  «Κατόπιν τούτου, καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν την Κυριακή στο Βόλο, καθώς δεν θα ανοίξει θύρα (ούτε εκδοτήριο) για φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Τα μέτρα της Αστυνομίας, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, θα είναι αυστηρά και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News