ΠΑΣ Γιάννινα: Το εκπληκτικό βίντεο του Άγιαξ για το φιλικό με τους παλαίμαχους του «Άγιαξ της Ηπείρου»

youtube.com/c/AFCAjax

Ο Άγιαξ ανέβασε στο λογαριασμό του στο YouTube ένα υπέροχο βίντεο με θέμα την επίσκεψη των παλαιμάχων του στα Ιωάννινα, για την πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία της ομάδας του Άμστερνταμ με τον Άγιαξ της Ηπείρου.

Το Ιούλιο που μας πέρασε, οι παλαίμαχοι του Άγιαξ πραγματοποίησαν το εδώ και περίπου μισό αιώνα όνειρο χιλιάδων φίλων του ΠΑΣ: να δουν δηλαδή την ομάδα τους, τον επονομαζόμενο και «Άγιαξ της Ηπείρου», να αγωνίζεται με τον Άγιαξ του Άμστερνταμ.

Έστω και σε επίπεδο παλαιμάχων, η θρυλική ομάδα του Άγιαξ αποδέχτηκε την πρόσκληση των Γιαννιωτών και το φιλικό έγινε στους «Ζωσιμάδες».

Η ολλανδική ομάδα, πρωτοπόρα σε πολλούς τομείς (πέρα από την παραγωγή και εξαγωγή ποδοσφαιρικών ταλέντων), ετοίμασε ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο εξιστορείται το πώς στήθηκε αυτό το φιλικό, οι δεσμοί που ενώνουν τις δύο ομάδες και φυσικά παρουσιάζεται το οδοιπορικό του Άγιαξ στην Ήπειρο, όπου επιδεικνύονται οι ομορφιές της εποχής. Ο καλύτερος τουριστικός οδηγός!

Στα highlights του βίντεο, η παρτίδα τάβλι που παίζουν ο Άρον Βίντερ με τον Άγγελο Χαριστέα και η πρηφητεία του σκόρερ του τελικού του  Euro 2004 για το πόσα γκολ θα πετύχει στο φιλικό.

Από το βίντεο δεν θα μπορούσε να λείψει και το αφιέρωμα που έκαναν οι Γιαννιώτες κατά τη διάρκεια του φιλικού στο θρυλικό παίκτη του Άγιαξ τη δεκαετία του ’70, Μπάρι Χουλσόφ, που πέρασε από τον πάγκο του ΠΑΣ.

Οι φίλοι του ΠΑΣ – και όχι μόνο – θα απολαύσουν το βίντεο:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News