Χάρι Μαγκουάιρ: Φίλαθλος τον ξεμπροστιάζει για τα λάθη του στο ματς με τη Γερμανία

ΑΠΕ-ΕΡΑ

Βίντεο-έπος με Άγγλο φίλαθλο εν εξάλλω να αποδεικνύει τις λάθος τοποθετήσεις του Χάρι Μαγκουάιρ στο ματς των Τριών Λιονταριών με τη Γερμανία.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ βάλλεται πανταχόθεν τους τελευταίους μήνες για τα λάθη του στα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, παρ’ ότι τα media και συνάδελφοί του ποδοσφαιριστές έχουν υψώσει τείχος προστασίας υπέρ του διεθνή αμυντικού.

Ωστόσο, φίλαθλος, με βίντεό που ανάρτησε στο Tik Tok, αποδεικνύει γιατί ο Μαγκουάιρ είναι… κίνδυνος-θάνατος για την ομάδα του, με τις επιλογές του να μη θυμίζουν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Φέρνει ως παράδειγμα τη φάση όπου ο Σούλε βγαίνει μόνος τους απέναντι από τον Πόουπ, αλλά αστοχεί γιατί «είναι ο Σούλε…», όπως λέει αφοπλιστικά ο ίδιος φίλαθλος.

Όπως είδατε, ο Άγγλος φίλαθλος δεν έχει άδικο σε αυτό που λέει, όπως και για την ασυλία που απολαμβάνει ο Μαγκουάιρ από τα media. Άλλωστε, ο νέος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χάαχ, μάλλον συμφωνεί με τον κόσμο που δεν επιθυμεί να βλέπει τον αρχηγό της ομάδας του να αγωνίζεται με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», καθώς τον έχει χρησιμοποιήσει μόλις σε τρία παιχνίδια φέτος και συνολικά 190 λεπτά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News