Μαρία Σάκκαρη - Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Σε έχω δει κάπου-κάπου, σε ξέρω

instagram.com/parmacalcio1913

Στην Πάρμα για το Parma Ladies βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της φημισμένη τοπικής ομάδας και να συναντηθεί με τον Τζίτζι Μπουφόν.

Στη σύγχρονη εποχή η Πάρμα φημίζεται για δύο εγκαταστάσεις της. Την περίφημη ιατρική σχολή, την καλύτερη της Ιταλίας και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη και για το στάδιο «Ένιο Ταρντίνι», όπου γράφτηκαν μοναδικές στιγμές δόξας από την τοπική ομάδα με τις κατακτήσεις τριών ευρωπαϊκών και ισάριθμων εγχώριων κυπέλλων.

Η σημερινή Parma Calcio 1913 δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που μάγευε πριν δύο δεκαετίας, παλεύει να επιστρέψει στη Serie A, αλλά έχει στη δύναμή της ως συνδετικό κρίκο με το λαμπερό της παρελθόν, τον περίφημο Τζίτζι Μπουφόν, έναν από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες που ανέδειξε η Ευρώπη.

Όλος αυτός ο πρόλογος, για να εξηγήσουμε την επίσκεψη της γνωστής ποδοσφαιρόφιλης Μαρίας Σάκκαρη στις εγκαταστάσεις της Πάρμα και τη συνάντησή της με τον παίκτη-θρύλο της Πάρμα.

Η Μαρία δεν είναι γιατρός, αλλά αθλήτρια, γι’ αυτό με την ευκαιρία της παρουσίας της στην πόλη για το Parma Ladies, πέρασε από τις εγκαταστάσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας και αντάλλαξε φιλοφρονήσεις, αλλά και δώρα με το Μπουφόν.

«Σε ξέρω, είσαι τενίστρια στο ΤΟΠ-10», της είπε ο Ιταλός, για να απαντήσει η Μαρία: «Κι εγώ σε ξέρω. Ο προπονητής μου, Τομ Χιλ, με συμβουλεύει να μην αφήνω καμιά μπαλιά να περνάει, όπως ο Μπουφόν».

Οι δυο τους αντάλλαξαν και δώρα (ρακέτα και φανέλα), ενώ η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να τα πει πιο θερμά με τον Έλληνα παίκτη της Πάρμα, Βασίλη Ζαγαρίτη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News