Παναθηναϊκός: Ο σίγουρος Ρούμπεν, το «Τσέριν ή Κουρμπέλης» και το αβαντάζ του Μπερνάρ

Eurokinissi

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επεξεργάζεται διάφορα σενάρια για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Περισσότερη επιθετικότητα ή πιο συντηρητική προσέγγιση; Το δίλημμα ταλανίζει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πριν από την κυριακάτικη αναμέτρηση της Τούμπας. Ο Σέρβος δεν έχει αποφασίσει πως θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό απέναντι στον ΠΑΟΚ και περιμένει την ενσωμάτωση των διεθνών, για να διαπιστώσει την κατάσταση τους.

Το δίλημμα που πρωτίστως θα εκφραστεί από τη σύνθεση της μεσαίας γραμμής. Εκεί που η συμμετοχή του Ρούμπεν Πέρεθ θεωρείται αδιαπραγμάτευτη και οι Τσέριν, Κουρμπέλης και Μπερνάρ διεκδικούν τις εναπομείνασες δύο θέσεις.

Εξυπακούεται ότι ο Ρούμπεν, η προέκταση του Γιοβάνοβιτς στον τερέν, θα αρχίσει στο «6». Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει αποφασίσει εάν θα διατηρήσει τους δύο ανασταλτικούς μέσους μπροστά από τον Ισπανό ή θα περάσει τον Βραζιλιάνο ως «δεκάρι».

Ο Τσέριν υπό άλλες συνθήκες, θα είχε εξασφαλισμένη παρουσία δίπλα στον Ρούμπεν. Διότι με την απόδοση του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν. Ωστόσο, επειδή έπαιξε δύο 90λεπτα με τη Σλοβενία, είχε αρκετά ταξίδια και έχασε προπονήσεις, ίσως ο Γιοβάνοβιτς τον κρίνει καταπονημένο. Αντίστοιχα, ο Κουρμπέλης κατανάλωσε αρκετή ενέργεια παίζοντας με την Ελλάδα.

Η καταπόνηση του Τσέριν και του Κουρμπέλη δίνει προβάδισμα στον Μπερνάρ για να παίξει επιτελικός χαφ. Ο Βραζιλιάνος έχει ανακτήσει τη φόρμα του, δούλεψε τις δύο εβδομάδες με τον Γιοβάνοβιτς και δεν ταλαιπωρήθηκε με μετακινήσεις. Συνεπώς, η συμπερίληψη του 29χρονου μεσοεπιθετικού στην ενδεκάδα, μαζί με έναν εκ των Τσέριν ή Κουρμπέλη, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News