ΠΑΟΚ: Τίτλοι τέλους με Λέο Ζαμπά

ΠΑΟΚ και Λέο Ζαμπά θα ακολουθήσουν οριστικά χωριστούς δρόμους, με τις δυο πλευρές να ετοιμάζονται να οριστικοποιήσουν το μεταξύ τους «διαζύγιο»
Μετά από μια σειρά εγγράφων που ανταλλάχθηκαν, και ένα ψυχρό κλίμα που είχε δημιουργηθεί τους τελευταίες τρεις μήνες, ΠΑΟΚ και Λέο Ζαμπά είναι ένα βήμα την την έκδοση του «διαζυγίου». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποδεσμεύει τον Βραζιλιάνο ακραίο, φτάνοντας να λέει πως «γλυτώνει» ένα ποσό της τάξης των 800.000 Ευρώ, που είχε λαμβάνειν ο ποδοσφαιριστής μέχρι τον Ιούνιο του 2023.
Ο Λέο Ζαμπά αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018, σε μια μεταγραφή που κόστισε περίπου 3,5 εκατομμύρια Ευρώ. Ο Ζαμπά μέτρησε 64 συμμετοχές με 9 γκολ και 12 ασίστ, εκ των οποίων οι 39 συμμετοχές, τα 7 γκολ και οι 11 ασίστ ήρθαν την πρώτη σεζόν. Η δεύτερη σεζόν σημαδεύτηκε από τη ρήξη χιαστού, η οποία ουσιαστικά στιγμάτισε την καριέρα του Ζαμπά, με τον Βραζιλιάνο να προσπαθεί αλλά να μην καταφέρνει να κάνει το restart ούτε με τον δανεισμό του στη Βάσκο Ντα Γκάμα (33 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Τι επιπλέον ψάχνει στα χαφ
- Ρονάλντο: «Ο Πέρεθ ήθελε να μείνω στη Ρεάλ, όμως είχα πάρει την απόφασή μου»
- ΠΑΟΚ: Το Παλατάκι μεταμορφώνεται – Όλες οι αλλαγές στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου
- Αντεμπάγιο για Λεμπρόν: «Τον σέβομαι, αλλά όταν τον βρω απέναντί μου θα τον… διαλύσω»
- Αρτέτα για Τζόλη: «Έχουμε βρει έναν ποδοσφαιριστή και μια προσωπικότητα που θα κάνει τους πάντες να τον αγαπήσουν»
