ΑΕΚ: Η στιγμή που χρώσταγε το ποδόσφαιρο στον Σέρχιο Αραούχο!

Sportday.gr

Αρχηγός, ηγέτης, μπροστάρης και ψυχή της ΑΕΚ, ο Σέρχιο Αραούχο ζει τη δική του προσωπική δικαίωση και ετοιμάζεται να ζήσει μια μέρα που περίμενε εδώ και χρόνια!

Η καριέρα του Σέρχιο Αραούχο έχει σημαδευθεί από πολλές περιπέτειες. Εφτασε από την Μπόκα ως τα σκαλοπάτια της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα. Παίκτης βεληνεκούς.

Οι δυσκολίες στην Ισπανία πολλές. Ακουσε πολλά. Η ατυχία τον χτύπησε και τον χτυπά συχνά. Στη Λας Πάλμας έγινε ήρωας και μοιραίος πολλές φορές με την ταχύτητα του φωτός. Στην ΑΕΚ πήγε, ήρθε, ξανάφυγε και τελικά βρήκε το δικό του λιμάνι.

Εχει οδηγήσει την Ενωση πολλές φορές στην επιτυχία. Μετά από πολλά up & down τον τελευταίο χρόνο έφτασε στην καθολική αναγνώριση. Πλέον ήρθε η στιγμή να μπει αρχηγός στην «Αγιά Σοφιά». Το όνειρο κάθε παίκτη. Αυτό που πολλοί τόλμησαν να σκεφτούν και να ονειρευτούν, αλλά πρώτος και καλύτερος θα το καταφέρει ο Αργεντίνος.

Εχει πάρει στις πλάτες του την ΑΕΚ και ο κόσμος τον λατρεύει. Ο «Τσίνο» είναι πια ο φυσικός ηγέτης της «Ενωσης» και αυτός που μπει αρχηγός στο νέο σπίτι. Είναι η στιγμή που χρώσταγε το ποδόσφαιρο στον Σέρχιο Αραούχο. Πέρασε πολλά, αλλά άντεξε. Και είναι εδώ.

“El Capitan” στην «Αγιά Σοφιά». Το όνειρο και η δικαίωση!

Πιο δυνατός από ποτέ όπως λέει ο ίδιος, αλλά και όλοι όσοι τον ξέρουν καλά. Η τιμή είναι τεράστια και το ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά. Θέλει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Είναι η ώρα της δικαίωσης. «El Capitan». Στην Αγιά Σοφιά.

Θα νιώθει ημίθεος. Το έχει κερδίσει όμως και δεν κανείς δεν του έκανε χατήρια. Δουλεύει σκληρά κάθε φορά και περισσότερο για να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και κατηγορία περί χαρακτήρα. Το έχει ξεπεράσει όλο με το σπαθί του. Για την ΑΕΚ είναι ο αρχηγός.

Με τη λατινοαμερικάνικη φλέβα του να τινάζεται από το «κιτρινόμαυρο» αίμα πια και να τον μετατρέπει στον απόλυτο αρχηγό. Τιμή και επιβράβευση. Ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή. Ενας με τον κόσμο, για τον κόσμο και τη φανέλα με το σήμα στο στήθος πρώτα και πάνω από όλα. Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο «Τσε Γκεβάρα» της ΑΕΚ. Επαναστάτης με αιτία!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News