Κριστιάνο Ρονάλντο: Γιατί ζήτησε τη βοήθεια κορυφαίου ψυχολόγου

AMNA/EPA

Ο  Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε τη βοήθεια του διάσημου Καναδού ψυχολόγου Τζόρνταν Πίτερσον, αναφέρει η ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca.

Ο Τζόρνταν Μπερντ Πίτερσον είναι  καθηγητής ψυχολογίας, κλινικός ψυχολόγος, YouTuber και συγγραφέας του βιβλίου «12 Κανόνες για τη Ζωή: Αντίδοτο στο Χάος».

O Πίτερσον εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Πιρς Μόργκαν όπου μίλησε για τη συνάντησή του με τον Πορτογάλο στάρ. Ο ίδιος ο Ρονάλντο δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Πίτερσον στα social media πριν από δύο εβδομάδες

«Είχε προβλήματα στη ζωή του πριν από μερικούς μήνες, οπότε ένας φίλος του του έστειλε μερικά από τα βίντεό μου. Είπε ότι τα είδε και μετά διάβασε το βιβλίο μου. Ο Ρονάλντο πιστεύει ότι το βιβλίο τον βοήθησε και μετά ήθελε να μου μιλήσει» είπε ο Πίτερσον.

Και συνέχισε:

«Μιλήσαμε για περίπου δύο ώρες. Μου έδειξε τα όργανα που χρησιμοποιεί για να παραμείνει σε τοπ φόρμα, μιλήσαμε για τις εταιρείες του και τι θέλει να κάνει στο μέλλον και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει».

Σύμφωνα με τη Marca  ο Ρονάλντο είχε προβλήματα με την κατάθλιψη μετά  την προσωπική τραγωδία (έχασε το ένα από τα δυο νεογέννητα δίδυμα) που βίωσε τους προηγούμενους μήνες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News