Αθλητικές μεταδόσεις: Η μεγάλη νύχτα της ΑΕΚ - Το κανάλι που θα δείτε τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς»

Γιώργος Κοσμάς

Η ώρα και το κανάλι που θα παρακολουθήσετε την τελετή εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά».

Η μεγάλη ημέρα για την ΑΕΚ έφτασε! Λίγες μόνο ώρες απομένουν για τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς». Απόψε, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, οι πύλες του νέου γηπέδου της Ένωσης ανοίγουν.

Την τελετή των εγκαινίων του νέου γηπέδου «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» της Ένωσης και τις παράλληλες εκδηλώσεις θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3, στις 20:30.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Αγαπητοί μας φίλαθλοι,

Η στιγμή που περίμενε όλη η οικογένεια της ΑΕΚ για σχεδόν δύο δεκαετίες έφτασε! Η ομάδα μας επιστρέφει αύριο (30/9 – 20.00) στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια για να εγκαινιάσει το νέο της σπίτι, την OPAP ARENA.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την απίστευτη ανταπόκρισή σας και τη δίψα σας που οδήγησε στην εξάντληση των εισιτηρίων μερικές, μόνο, ώρες από την κυκλοφορία τους.

Σας περιμένουμε με την ίδια αγωνία και την ίδια ανυπομονησία που νιώθετε κι εσείς για να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή την ιστορική βραδιά. Μια βραδιά που είναι δεδομένο ότι θα χαραχθεί για πάντα στην καρδιά και την ψυχή κάθε ΑΕΚτζή.

Οι πύλες του γηπέδου μας θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, δηλαδή, στις 17.00. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση, που καλούμαστε να την «γνωρίσουμε» από την αρχή, είναι σημαντική η προσέλευσή σας χρονικά κοντά στο άνοιγμα των θυρών. Το ίδιο και η συνεργασία σας στα σημεία ελέγχου. Η προσέλευση στις εξέδρες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 19.00.

Παράλληλα, για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή άφιξη και αποχώρηση όλων, θα διευκόλυνε πολύ όσοι έχουν τη δυνατότητα να προτιμήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την μετάβασή τους στο γήπεδο.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα, ώστε σε κάθε σας επίσκεψη στο γήπεδο να το βρίσκεται ακόμη πιο εντυπωσιακό και ακόμη πιο λειτουργικό, προκειμένου να φιλοξενήσει τις μεγάλες στιγμές που βρίσκονται μπροστά μας.

Ραντεβού στο Ναό!».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News