Ολυμπιακός: Ο αριθμός φανέλας που θα φοράει ο Πασχαλάκης είναι ο πιο... απρόσμενος!

EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα φοράει στη φανέλα του ένα νούμερο που θα δούμε για πρώτη φορά στην πλάτη τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό και όχι μόνο…

Από τη μέρα που οι ποδοσφαιριστές απελευθερώθηκαν από τη δέσμευση να φορούν στις φανέλες τους αριθμούς από το 1 έως το 18, υπήρξαν ουκ ολίγες επιλογές που προκαλούσαν έκπληξη για την πηγή της έμπνευσής τους.

Υπάρχουν παίκτες που επιλέγουν το έτος γέννησής τους, άλλοι δημιουργούν μια… ιδιότυπη πρόσθεση αν ο αγαπημένος τους αριθμός είναι «πιασμένος» από συμπαίκτη τους (π.χ. αν το «8» έχει κάτοχο έχουμε δει παίκτες να φορούν το… 44), και άλλοι επιλέγουν τον αριθμό με βάσει προσωπικά τους βιώματα.

Ο αριθμός, όμως, που θα φοράει στη φανέλα του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο ξεκίνημα της θητείας του στον Ολυμπιακό είναι ο πιο ασυνήθιστος για τερματοφύλακα. Για να ακριβολογούμε συνήθως τον βλέπουμε στην πλάτη παικτών που αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για τους γκολκίπερς!

Ο νέος «ερυθρόλευκος» πορτιέρο θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο… 9! Δηλαδή τη φανέλα που συνήθως φορούν οι σέντερ φορ!

Στον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί έχει επιλέξει το 11, ο Μπακαμπού το 94, ο Ουι Τζο Χουάνγκ το 18 και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά το 47! Το 9, λοιπόν, θα το φοράει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και θα είναι το πρώτο «εννιάρι» στην ιστορία των Πειραιωτών που θα προσπαθεί να… σταματά γκολ και όχι να τα πετυχαίνει!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News